معرفی بهترین پاوربانک های شیائومی

معرفی بهترین پاوربانک های شیائومی در سال 2022

راهنمای خرید
2 دیدگاه

تا حالا شده در شرایط خاصی گرفتار بشین و همون موقع گوشی‌تون هم با شارژ صفر خاموش بشه؟ در واقع یکی از سخت‌ترین لحظات اینه که شارژ گوشی رو به اتمام باشه و شما هم دسترسی به پریز و شارژر نداشته باشین و همین موضوع باعث بشه که کل روز رو تا رسیدن به شارژر، بدون گوشی موبایل سپری کنین.

یکی از راه حل‌هایی که طراحان و تولیدکننده‌ها برای این مشکل در نظر گرفتن، پاوربانکه که می‌تونه در لحظات حساس به کمک‌تون بیاد! در این مقاله، قراره با هم با بهترین پاوربانک‌های شیائومی آشنا بشیم تا بتونیم بهترین گزینه رو خریداری کنیم.

چجوری یک پاوربانک خوب بخریم؟

چجوری یک پاوربانک خوب بخریم؟

گاهی اوقات وقتی برای خرید چیزی به بازار می‌ریم، به قدری تنوع محصول و برند زیاده که سردرگم می‌شیم و در نهایت هم دست خالی به خونه برمی‌گردیم! اما اگه می‌خواین در زمان خرید از سردرگمی نجات پیدا کنین، بهتره که ویژگی‌های اون رو بدونین. به همین دلیل در این بخش قراره درمورد ویژگی‌های یک پاوربانک خوب صحبت کنیم.

بد نیست این مطلب رو هم بخونی: دلایل شارژ نشدن پاوربانک

عمر باتری

همون‌طور که می‌دونین، عمر باتری گوشی‌های هوشمند محدوده و هر لحظه اگه حواس‌تون به شارژش نباشه، ممکنه خاموش بشه. به همین دلیل یکی از لوازم‌های ضروی جانبی، پاوربانکه. عمر باتری پاوربانک‌ها براساس میلی‌آمپر ساعت تعریف می‌شن.

این داده کمک می‌کنه تا تشخیص بدین که آیا می‌تونین یک دستگاه رو تا صددرصد شارژ کنین یا خیر. معمولا میانگین عمر باتری‌های گوشی‌های هوشمند، بین 3000 تا 5000 هست. بناراین ظرفیت پاوربانک رو بر این اساس بسنجید که چند بار می‌تونه گوشی شما را کاملا شارژ کنه. البته دقت داشته باشین که عمر باتری بیشتر، یعنی اندازه بزرگ‌تر و وزن سنگین‌تر!

توان ورودی و خروجی بهترین پاوربانک های شیائومی

توان ورودی و خروجی

این موضوع معمولا وابسته به نوع پورت پاوربانک و توان اون هست. معمولا برای اطمینان از حداکثر سرعت شارژ در ورودی و خروجی، حداقل توان 15 وات برای درگاه‌های USB-C و 8 وات برای درگاه‌های USB-A و Micro-USB نیاز هست.

بد نیست این مطلب رو هم بخونی: تشخیص پاور بانک اصلی از تقلبی

سرعت شارژ

امروزه تمام تولیدکنندگان دستگاه‌های شارژی و دیجیتال تلاش می‌کنن تا زمان شارژ رو به حداقل برسونن و از این طریق صرفه‌جویی بیشتری در زمان داشته باشن. بنابراین یکی از ویژگی‌های یک پاوربانک خوب، اینه که با حداکثر سرعت شارژ بشه و شما رو مجبور نکنه ساعت‌ها منتظر فول شدنش بمونین!

در حال حاضر، دو استاندارد اصلی برای پاوربانک‌ها وجود داره که یکیش Quick Charge 3.0 هست. این استاندارد بیان می‌کنه که باتری خارجی موردنظر می‌تونه تا 18 وات برق تزریق کنه. مورد دومی USB Power Delivery هست که تا 100 وات برای شارژ تلفن همراه و لپتاپ جواب می‌ده.

قابلیت اتصال بهترین پاوربانک های شیائومی

قابلیت اتصال

پاوربانک‌های با قیمت پایین‌تر، به شما اجازه می‌دن که فقط یک دستگاه رو به اون متصل کنین. ولی دستگاه‌های باکیفیت‌تر می‌تونن بیش از یک دستگاه رو به صورت همزمان شارژ کنن. البته در زمان خرید پاوربانک حواس‌تون باشه که تعداد پورت‌های خارجی گول‌تون نزنه. چراکه باید به حداکثر توان خروجی ترکیبی این پورت‌ها هم توجه کنین. مثلا بعضی از باتری‌ها، توان‌شون رو براساس تعداد کانکتورها تقسیم می‌کنن.

قابلیت حمل و نقل

اگه می‌خواین یک پاوربانک در حد متعادل بگیرین و کیفیت مطلوبی دریافت کنین، پیشنهاد می‌کنم مدل‌هایی که ظرفیت 10000 میلی‌آمپر ساعتی دارن رو انتخاب کنین. این ظرفیت، بهتون اطمینان می‌ده که پاوربانک به اندازه کافی سبک و کوچکه و به‌راحتی می‌تونین اون رو در جیب‌تون حمل کنین.

درواقع درسته که دستگاه‌های با ظرفیت بالاتر قادرن گوشی شما رو در دفعات بیشتری شارژ کنن، اما حمل اون‌ها در جیب و کیف دشواره و روی دست‌تون سنگینی می‌کنه.

ایمنی بهترین پاوربانک های شیائومی

ایمنی

دقت کنین که به‌هیچ عنوان پاوربانکی رو که مطابق استانداردهای CE نیستن رو نخرین. چنین پاوربانک‌هایی، به باتری گوشی یا سایر دستگاه‌ها آسیب می‌رسونن؛ مخصوصا اگه تنظیم‌کننده ولتاژ نداشته باشه و نتونه توان خروجی رو با تنظیمات دستگاه شما تطبیق بده.

بهترین پاوربانک‌های شیائومی کدومن؟

همون‌طور که می‌دونین، پاوربانک‌ها برای تامین برق گوشی و تبلت به‌صورت سیار مورداستفاده قرار می‌گیرن. معمولا راه ارتباطی بین دستگاه دیجیتال و پاوربانک، رابط USB هست. البته انواع دیگری از پاوربانک هم وجود داره که به‌صورت بی‌سیم کار می‌کنن و در اشکال و اندازه‌های مختلف پاسخگو نیازهای شما خواهند بود. در زمان خرید پاور بانک، به موضوعی که باید بیش از همه توجه کنین، اندازه و ظرفیت اونه.

معمولا پاوربانک‌های کوچک‌تر ظرفیتی حدود 1000 میلی‌آمپر ساعتی دارن، دستگاه‌های متوسط حدود 3000 تا 5000 میلی‌آمپر هستند و پاوربانک‌هایی هم هستن که ظرفیت‌شون تا 10000 و 20000 میلی‌آمپر ساعت هم می‌رسن و می‌تونن بارها گوشی شما رو شارژ کنن. برای اینکه بهتر معنای این اعداد رو درک کنین، تصور کنین که یک گوشی هوشمند، باتری با ظرفیت 3000 میلی‌آمپر داره.

بنابراین یک پاوربانک با ظرفیت 10000 میلی‌آمپر ساعت می‌تونه این گوشی رو تا سه بار شارژ کنه. در ادامه مطلب، قصد دارم بهترین پاوربانک‌های شیائومی رو معرفی کنم. پس اگه می‌خواین همیشه گوشی‌تون روشن بمونه، در قسمت‌های بعدی با من همراه باشین.

بد نیست این مطلب رو هم بخونی: بهترین پاوربانک های بازار

Mi Pocket Power Bank Pro بهترین پاوربانک های شیائومی

Mi Pocket Power Bank Pro

این محصول از برند شیائومی، قیمت اقتصادی داره و راحت‌تر از سایر پاوربانک‌ها مورداستفاده قرار می‌گیره. با خرید این دستگاه، درواقع یک پاوربانک 10000 میلی‌آمپری دریافت می‌کنین که ظرفیت استانداردی داره و می‌تونه بارها گوشی شما رو شارژ کنه.

سیستم خروجی این پاوربانک، سه‌گانه هست که دو خروجی از نوع USB و یک USB-C داره. همچنین دو ورودی برای شارژ پاوربانک تعبیه شده که شامل micro USB و Type-C می‌شه. درواقع این مدل، یک پاوربانک مبتنی بر تحویل انرژیه و دلیل اون اینه که 22.5 وات شارژ سریع رو از درگاه USB-C ارائه می‌ده.

این موضوع زمانی اهمیت پیدا می‌کنه که گوشی شما قابلیت شارژ سریع داشته باشه و بخواین با سرعت بیشتری دستگاه‌تون رو شارژ کنین. علاوه بر تلفن همراه، برای شارژ بقیه دستگاه‌ها هم کارآیی داره و و حتی می‌تونین برخی از دوربین‌های عکاسی رو با استفاده از اون شارژ کنین. همچنین برای شارژ iPad و iPad Pro هم کاربرد داره.

Redmi Fast Charge Power Bank بهترین پاوربانک های شیائومی

Redmi Fast Charge Power Bank

یکی از بهترین پاوربانک‌های موجود در بازار، Redmi هست. این مدل با انواع گوشی‌ها و دستگاه‌های هوشمند سازگاری داره و با باتری لیتیومی 20000 میلی‌آمپری خودش، می‌تونه گوشی‌تون رو بارها شارژ کنه. این دستگاه، سه خروجی USB-A و Type-C و Micro-USB داره و مجهز به شارژ سریع 18 واتی هم هست. در ضمن در زمان خرید پاوربانک شیائومی ، یک کابل اتصال USB هم بهتون تعلق می‌گیره.

لازمه بدونین که پورت‌های Micro-USB و USB Yype-C درگاه‌های ورودی هستن. همین عامل باعث شده تا Redmi یکی از بهترین پاوربانک‌های شیائومی باشه. البته اگر یک خروجی با پورت Type-C هم داشت که عالی می‌شد! برای شارژ کامل این پاوربانک، نیاز به 7 ساعت زمان دارین. بنابراین اگه قراره اونو در یک سفر با خودتون همراه داشته باشین، پیشنهاد می‌کنم حتما قبل از راه افتادن، کاملا شارژش کنین.

روی بدنه دستگاه، یک نشانگر LED برای شارژ وجود داره که شامل 4 تا چراغ می‌شه و مستقیما زیر پورت‌ها قرار می‌گیره. زمانی می‌تونین از پر بودن شارژ پاوربانک مطمئن بشین که هر 4 تا چراغ اون روشن باشن.

شیائومی مدل PLM13ZM

شیائومی مدل PLM13ZM

یکی دیگه از بهترین پاوربانک‌های شیائومی مدل PLM13ZM با ظرفیت 1000 میلی‌آمپر ساعت هست که دو درگاه خروجی USB داره که هرکدوم از اون‌ها شدت جریان و ولتاژ 2.1 آمپر دارن.

شما می‌تونین دو دستگاه رو به‌صورت همزمان با استفاده از این پاوربانک با توان 18 وات و سرعت Qualcomm QuickCharge 3.0 شارژ کنین. در این محصول شیائومی، چیپست هوشمند به کار رفته که کمک می‌کنه جریان بیش از حد به دستگاه‌تون منتقل نشه. به عبارتی بهتر، این چیپست توان موردنیاز دستگاه شما رو تشخیص می‌ده و می‌تونه حداکثر خروجی رو کنترل کنه.

طراحان شیائومی پورت Type-C رو هم در کنار درگاه Micro USB تعبیه کرده. روی بدنه پاوربانک، کلید خاموش و روشن قرار داره و وضعیت شارژ دستگاه رو با استفاده از چراغ‌های کوچک LED نمایش می‌ده. جنس بدنه از آلیاژ آلومینیوم غیرقابل اشتعال هست. البته تمهیدات دیگه‌ای مثل 9 لایه امنیتی برای جلوگیری از اتصال کوتاه، اضافه ولتاژ جریان و مقاومت در برابر دما رو هم داره.

شیائومی مدل Mi Pro PLM01Zm بهترین پاوربانک های شیائومی

شیائومی مدل Mi Pro PLM01Zm

اگه کیفیت دستگاهی که می‌خرین بیشتر از ظاهرش براتون اهمیت داره، پاوربانک شیائومی مدل Mi Pro PLM01Zm می‌تونه گزینه خوبی براتون باشه. این مدل، ظرفیت 10000میلی‌آمپری داره و با وزن 200 تا 400 قادر هست تا 3 بار گوشی‌تون رو شارژ کنه. تعداد درگاه خروجی اون یک عدده.

شیائومی مدل wpb 15zm

یکی دیگه از محصولات باکیفیت برند شیائومی، پاوربانک مدل wpb 15zm هست. از قابلیت‌های اون می‌تونم به پورت خروجی USB، پنل شارژ بی‌سیم، امکان شارژ دو گوشی به‌صورت همزمان و پورت ورودی نوع C برای شارژ پاوربانک اشاره کنم.

دستگاه‌های متصل به پاوربانک، با شدت جریان و ولتاژ 5V-2.4A شارژ می‌شن که این رقم نشون‌دهنده سرعت بالای دستگاه در زمان شارژ هست. ظرفیت اسمی اون 10000 میلی‌آمپر ساعته و قادره حدودا تا سه بار گوشی شما رو به شارژ صددرصد برسونه.

در قسمت بالای پاوربانک، شارژر بی‌سیم 10 واتی هم تعبیه شده که با استفاده از اون می‌تونین دستگاه موردنظرتون رو شارژ کنین. در کنار بدنه پاوربانک، کلید خاموش و روشن وجود داره و چهار چراغ LED، سطح شارژ رو نشون می‌دن. ابعاد بدنه 147.9* 70.6 * 16.4 میلی‌متره و وزن سبک اون از دلایل محبوبیت بیشترش شده.

سرعت شارژ این پاوربانک به‌گونه‌ای هست که می‌تونین تبلت رو با شدت جریان 2.0 آمپر و بالاتر شارژ کنین.

شیائومی مدل PLM18ZM بهترین پاوربانک های شیائومی

شیائومی مدل PLM18ZM

یکی از بهترین پاوربانک‌های شیائومی با 20000 ظرفیت، مدل PLM18ZM هست که دو درگاه خروجی USB داره و هرکدوم شدت جریان و ولتاژ 2 و 5 ولت دارن. دستگاهی که به این پاوربانک وصل هست، با توان 18 وات شارژ می‌شه. همچنین چیپست هوشمند هم داره و اینجوری جریان بیش از حد به گوشی‌تون منتقل نمی‌شه و باتری دستگاه محافظت می‌شه.

این دستگاه هم قابلیت شارژ سریع داره و که هر سه پورت خروجی شامل این ویژگی می‌شن. زمانی که کلید موجود روی بدنه رو دو بار فشار بدین، دستگاه وارد حالت ولتاژ پایین می‌شه و با استفاده از این قابلیت، می‌تونین اسمارت واچ یا هندزفری‌تون رو شارژ کنین.

بد نیست این مطلب رو هم بخونی: راهنمای خرید پاوربانک

شیائومی مدل PLM18ZM بهترین پاوربانک های شیائومی

شیائومی 2S Ver.2

یکی دیگه از کاربردی‌ترین پاوربانک‌های شیائومی، 2S Ver.2 هست که باتری لیتیوم پلیمری اون، ظرفیت 10000 میلی‌آمپر ساعت داره. وزن این مدل، 243 گرمه و باتوجه به مدل طراحی، حمل و نقل بسیار راحتی داره. باتوجه به ویژگی‌های این دستگاه، دیگه لازم نیست نگران خاموش شدن گوشی‌تون باشین و تمام دستگاه‌ها اعم از موبایل، تبلت و… قابل شارژ باشن.

همون‌طور که می‌دونین، برای جلوگیری از آسیب به باتری دستگاه، بایستی حواس‌تون به خروجی باشه. مثلا خروجی گوشی باید حداقل 1 آمپر باشه؛ در حالی که برای شارژ تبلت نیاز به جریان حداقلی 2 آمپری هست. به همین دلیل این پاوربانک به‌گونه‌ای طراحی شده که با تمام باتری‌های مختلف سازگاری داره و به‌صورت هوشمند، خروجی‌ها رو کنترل می‌کنه. جنس بدنه از آلیاژ آلومینیومه و میزان شارژ رو با استفاده از چهار چراغ کوچک LED نشون می‌ده.

شیائومی مدل  PB200LZM

قدرت این پاوربانک به اندازه‌ای هست که می‌تونه آیفون XS رو تا 4.8 بار شارژ کنه. این مدل، دو درگاه خروجی USB داره و از بعضی پروتکل‌های شارژ سریع پشتیبانی می‌کنه.

در این پاوربانک، فناوری شارژ هوشمند استفاده شده که کمک می‌کنه ورودی مناسب هر دستگاه مشخص بشه و به باتری گوشی‌تون آسیب نرسه. خوبه بدونین این محصول شیائومی، شامل دو کانکتور خروجی USB A، دو پورت ورودی USB-C و دو ورودی MicroUSB هست. بدنه پلاستیکی داره و با ظرفیت 20000 میلی‌آمپر ساعت می‌تونه گوشی‌تون رو بارها شارژ کنه.

بهترین پاوربانک های شیائومی

جمع‌بندی

یکی از وسایل ضروری همه ما که اکثر کارهای روزانه‌مون رو با اون انجام می‌دیم، تلفن همراه‌مون هست. با استفاده از گوشی‌های هوشمند؛ وبگردی می‌کنیم، برنامه‌های روزانه‌مون رو مدیریت می‌کنیم و در یک کلام این دستگاه‌ها عصای دستمونن! حالا تصور کنین به یک‌باره شارژ گوشی‌مون تموم بشه و کل کارها بمونه رو دست‌مون.

در این شرایط، پاوربانک به دادمون می‌رسه و نمی‌ذاره کارهامون عقب بمونه. در این مقاله از ایسل ، بهترین پاوربانک‌های شیائومی رو معرفی کردم تا بتونین بهترین انتخاب رو داشته باشین و همیشه گوشی‌تون رو روشن نگه دارین.

سوالات متداول

یکی از بهترین پاوربانک‌های شیائومی با ظرفیت 10000، PLM 13ZM هست.

نظر شما راجع به این مقاله چیست؟

2 دیدگاه. Leave new

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Fill out this field
Fill out this field
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
You need to agree with the terms to proceed

پربازدیدترین ها

عضویت در خبرنامه

لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

همچنین شاید دوست داشته باشید!