بهترین پاوربانک های بازار

بهترین پاوربانک های بازار ایران

راهنمای خرید
2 دیدگاه

اگه شما هم در مواقع ضروری شارژ موبایل‌تون تموم شده و آداپتور معمولی در دسترس‌تون نبوده، حتما متوجه شدین که وجود یک پاوربانک چقدر ضروریه! حتما می‌دونین که پاوربانک یک باتری سیار هست که می‌تونین گوشی موبایل، تبلت، لپ‌تاپ و یا هر وسیله دیجیتال دیگه رو باهاش شارژ کنین. بهترین پاوربانک های بازار ظرفیت و سایزهای مختلفی دارن که شما می‌تونین اونا رو متناسب با استفاده و سطح نیازتون تهیه کنین و به‌راحتی در مکان‌های ضروری از اونا استفاده کنین و وسایل الکترونیکی‌تون رو شارژ کنین.

اگه وسایل الکترونیکی رو خیلی با خودتون حمل و استفاده نمی‌‌کنین، یک پاوربانک با ظرفیت معمولی براتون کافیه؛ ولی اگه جزو افرادی هستین که وسایل الکترونیکی‌تون رو همیشه همراه‌تون می‌برین و کامل بودن شارژ اون براتون مهمه، باید از یک پاوربانک با ظرفیت بالاتر استفاده کنین و بدون نگرانی از نبود پریز برق، اونا رو سریع شارژ کنین و به کارهاتون برسین.

خصوصیات یک پاوربانک مناسب بهترین پاوربانک های بازار ایران

خصوصیات یک پاوربانک مناسب

یکی از مهم‌ترین قابلیت‌های پاوربانک‌ها، توانایی شارژ کردن انواع دستگاه‌های هوشمند، در حال حرکت و بدون نیاز به اتصال اون‌ها به پریز برق هست. در واقع، یک پاور بانک، به عنوان یک شارژر قابل حمل برای تلفن هوشمند، رایانه لوحی، لپ تاپ، هدفون و به طور کلی هر دستگاهی که با یک کابل USB شارژ بشه، عمل می‌کنن. جالبه بدونین که انواع پاوربانک‌ها در ابعاد، اشکال و با ظرفیت‌های مختلفی عرضه می‌شن و همین موضوع هم اون‌ها رو قابل حمل و کارآمد کرده.

با این حال، قبل از انتخاب و خرید یکی از اون‌ها به عنوان کامل‌ترین و بهترین نوع پاوربانک متناسب با نیازهاتون، به نکات مختلفی توجه کنین. بعضی از سوال‌هایی که قبل از انتخاب گزینه مناسب باید از خودتون بپرسین عبارتند از این که به چه میزان ظرفیتی نیاز دارین، تا چه حد می‌تونین هزینه کنین و چقدر براتون مهمه  که دستگاهی با ابعاد کم و قابلیت حمل آسون خریداری کنین.

اگه قصد دارین تا برای شارژ کردن تلفن همراه هوشمندتون از یک پاوربانک استفاده کنین، ممکنه به دستگاهی با ظرفیت فوق العاده بالا احتیاج نداشته باشین. اما اگه بخواین تبلت یا دستگاه‌هایی با ظرفیت باتری بالا رو شارژ کنین یا جزو اون دسته از افرادی هستین که به شرکت در برنامه‌های طبیعت گردی، کویر نوردی و برنامه‌های این شکلی علاقه دارن، ممکنه به یک پاوربانک خیلی قدرتمند نیاز داشته باشین که بتونه دستگاه هوشمندتون رو برای مدت زمان بیشتری، شارژ کنه.

طبیعیه که هر چقدر نیاز شما به شارژ دستگاه‌های الکترونیکی بیشتر باشه، قیمت، ظرفیت و حتی ابعاد و وزن پاوربانک شما هم بیشتر خواهد شد. اما این تمام ماجرا نیست، شما باید ببینین که هر پاوربانک با چه سرعتی می‌تونه دستگاه‌های هوشمند شما رو شارژ کنه و آیا می‌تونه چند دستگاه رو به صورت همزمان شارژ کنه یا نه.

به طور کلی، مهمترین نکته‌هایی که باید در زمان خرید پاوربانک بهشون توجه کنین به شرح زیر هستن:

اندازه و ظرفیت بهترین پاوربانک

اندازه و ظرفیت

قبل‌تر اشاره کردم که هر چی باتری پاوربانک شما بزرگ‌تر باشه، ظرفیت و تعداد پورت بیشتری در اختیار شما قرار می‌ده. پس اگه به یک پاوربانک جیبی نیاز دارین، باید بدونین که این مدل پاوربانک‌ها بیشتر، ظرفیتی در حدود 5000 میلی‌آمپر ساعت و قدرت یک یا دو بار شارژ کامل تلفن همراه شما رو خواهند داشت.

اگه ظرفیت پاوربانک شما بیشتر از 5000 میلی‌آمپر ساعت باشه، ابعاد و وزن اون بیشتر شده و قیمت اون هم بیشتر خواهد شد. جالبه بدونین که بعضی از پاوربانک‌ها امکان شارژ باتری لپ تاپ رو هم در اختیار شما قرار می‌دن و شما می‌تونین با استفاده از اون‌ها، تلفن هوشمندتون رو تا 10 بار شارژ کنین. واضحه که چنین پاوربانکی، خیلی بزرگ و سنگین شده و باید در یک کیف حمل بشه.

پورت‌های ورودی و خروجی

نوع پورت‌های یک پاوربانک، نه تنها سازگاری اون با دستگاه‌های مختلف، بلکه سرعت شارژش رو هم تعیین می‌کنه. بیشتر مدل‌های پاوربانک، دارای یک پورت USB-A استاندارد برای شارژ باتری هستن. اما برای شارژ انواع دستگاه‌های هوشمند مثل تلفن‌های همراه، تبلت‌ها و حتی لپ تاپ‌ها، یک پورت استاندارد USB-C هم در اون‌ها قرار داده شده. بعضی از پورت‌های USB-C از پروتکل‌های شارژ سریع برای تلفن‌های هوشمند و تبلت‌ها پشتیبانی می‌کنن.

پورت Lightning یکی از فناوری‌های اختصاصی شرکت اپل هست که قبل‌تر در پاوربانک‌ها وجود نداشت. اما امروزه خیلی از پاوربانک‌ها با کابل Lightning ارائه می‌شن.

قابلیت شارژ سریع بهترین پاوربانک های بازار

قابلیت شارژ سریع

یکی از اصلی‌ترین نکته‌هایی که این روزها از اهمیت بالایی برخورداره، اینه که هر پاوربانک با چه سرعتی می‌تونه گوشی شما رو شارژ کنه. سرعت و ولتاژ شارژ کردن باتری، بر حسب ولتاژ و آمپر اندازه‌گیری می‌شه. شدت جریان، که برحسب آمپر اندازه‌گیری می‌شه مقدار الکتریسیته‌ای هست که از پاوربانک به دستگاه شما منتقل می‌شه. در حالی که ولتاژ، مقدار انرژی بالقوه رو نشون می‌ده.

سازنده‌های پاوربانک‌ها، با هدف سریع‌تر شدن پاوربانک‌ها، ولتاژ و شدت جریان رو تغییر می‌دن تا توان کلی دستگاه بیشتر بشه. از طرفی، دو استاندارد اصلی برای شارژ سریع دستگاه‌ها، USB Power Delivery و Quick Charge کوالکام هست. Power Delivery (PD) یک پروتکل جدیدتره که در اون از سریع‌ترین گزینه برای شارژ دستگاه‌ها استفاده شده و توان رو از هر دو جهت، در مدار جریان می‌ده.

شارژ سریع با افزایش ولتاژ به بالا بردن سرعت کمک می‌کنه و به شما این امکان رو می‌ده تا تلفن‌های هوشمندتون رو در مدت زمانی حدود 30 دقیقه تا 50 درصد شارژ کنین! توجه کنین که برای استفاده از این قابلیت، تلفن همراه شما باید از قابلیت شارژ سریع پشتیبانی کنه. همچنین تلفن شما با توجه به توان کنترل ولتاژ خودش می‌تونه با شارژ سریع، همگام بشه. پس اگه تلفن شما می‌تونه 5 ولت و 1 آمپر رو تحمل کنه و شما اون رو به پاوربانک یا منبع تغذیه 5 ولت و 2 آمپر وصل کرده باشین هم بیشتر از 1 آمپر از مدارش عبور نخواهد کرد.

این مطلب رو از دست ندین : تشخیص پاور بانک اصلی از تقلبی

قابلیت شارژ سیمی و بی سیم بهترین پاوربانک های بازار

قابلیت شارژ سیمی و بی سیم

شارژ سیمی پاوربانک به شما اجازه می‌ده تا در حالی که خود پاوربانک رو به برق وصل کردین، دستگاه‌های دیگه رو هم بهش وصل کرده و شارژ کنین. پس اگه پاوربانک و گوشی یا تبلت شما همزمان به شارژ نیاز داشته باشن، می‌تونین با شارژ کردن پاوربانک و متصل کردن دستگاه‌‎ها به اون، به شارژ همزمان اون‌ها بپردازین.

از طرفی، استفاده از پاوربانک‌هایی با قابلیت شارژ بی سیم هم خیلی محبوب شده. چون در این حالت شما می‌تونین دستگاه‌های سازگار با اون رو بدون نیاز به کابل و با قرار دادن اون‌ها در بالای دستگاه، شارژ کنین.

معرفی بهترین پاوربانک های بازار

معرفی بهترین پاوربانک های بازار

این روزها به دلیل تقاضای زیاد، تولید پاوربانک زیاد شده و پاوربانک‌‌های مختلفی با ظرفیت‌های متفاوتی در بازار موجود هست. بیشتر پاوربانک‌های موجود و محبوب در بازار به شکل مستطیل هستن. همچنین بهترین پاوربانک های بازار درگاه ورودی برقی دارن که در سال‌های اخیر بیشتر درگاه‌ها به شکل micro USB ساخته شدن.

اگه به دنبال خریدن یک پاوربانک باکیفیت و ظرفیت و قیمت مناسبی هستین، پیشنهاد می‌دم تا آخر این مقاله با من همراه باشین تا بهترین پاوربانک‌های موجود در بازار رو که کلی ویژگی عالی و خاص دارن رو به شما معرفی کنم.

این مطلب رو از دست ندین : دلایل شارژ نشدن پاوربانک

پاوربانک  Powerology پاورولوژی مدل PPBCHA 07_BK بهترین پاوربانک های بازار

پاوربانک  Powerology پاورولوژی مدل PPBCHA 07_BK

پاوربانک پاورولوژی یکی از بهترین پاوربانک های بازار هست و امتحان خودش رو پس داده. این پاوربانک تنها 650 گرم وزن داره و درابعاد160×30×75  میلی‌متر ساخته شده. ظرفیت این مدل پاوربانک 3000 میلی‌آمپر هست. ولتاژ ورودی و خروجی اون هم 5 ولت هست که یک درگاه خروجی USB type_A داره.

درگاه ورودی این پاوربانک  از نوع USB_C  و micro USB  هست. از ویژگی های عالی این پاوربانک، باید بگم که از پروتکل‌های شارژ سریع پشتیبانی می‌کنه و توان خروجیش 45 وات هست و فست شارژه. اگه قصد خرید یک پاوربانک برای استفاده روزمره و مسافرت رو دارین، پاوربانک پاورولوژی مدلPPBCH 07_BK  می‌تونه یک گزینه مناسب براتون باشه.

پاوربانک Yoobao مدل H5 بهترین پاوربانک های بازار

پاوربانک Yoobao مدل H5

این پاوربانک از برند یوبائو هست که ظرفیت 50000 میلی‌آمپری داره که خیال شما رو از بابت شارژ وسایل‌های الکترونیکی‌تون راحت می‌کنه. پاوربانک یوبائو با تبلت، دستگاه پخش موسیقی، دوربین، ساعت هوشمند و موبایل شما سازگاره و همین موضوعه که باعث شده این پاوربانک یکی از بهترین پاوربانک های بازار شناخته بشه.

این پاوربانک در ابعاد 73×73×156  میلی‌متر ساخته شده و باتری اون از نوع لیتیوم پلیمری هست. چهارتا درگاه خروجی داره که شامل سه تا درگاه USB_ A  و یک پورت USB_C  هست. این پاوربانک باکیفیت، نمایشگر LED داره که شما می‌تونین میزان شارژ باتری رو از این طریق ببینید.

ویژگی هایی مثل وجود سیستم محافظتی برای مقابله با مشکلاتی مثل تغییرات دما، نوسانات برق، ریست شدن و… باعث شده که پاوربانک یوبائوH5  جزو  بهترین پاوربانک های بازار باشه. برای همین هم بدون شک این مدل می‌تونه یک گزینه عالی برای شما باشه.

این مطلب رو از دست ندین : بهترین گلس برای گوشی موبایل

پاوربانک Baseus مدل PPIMDB_B0A بهترین پاوربانک های بازار

پاوربانک Baseus مدل PPIMDB_B0A

این پاوربانک فست شارژ فقط 200 گرم وزن داره و این باعث می‌شه که این مدل پاوربانک برای کسانی که دنبال یک محصول سبک می‌گردن، گزینه مناسبی باشه. این پاوربانک با سه درگاه خروجی، حداکثر توان خروجی 100 وات، درگاه‌های type_c و درگاه‌هایUSB 30  در رنگ مشکی موجوده و نشانگر میزان شارژ داره و بدنه اون کاملاً محکم و از جنس فلزه.

ظرفیت پاوربانک بیسوس مدلPPIMDB_B0A ، به‌اندازه 10000 میلی‌آمپر هس و در ابعاد 26×65×145 میلی‌متر ساخته شده. داشتن امکاناتی مثل شارژ تبلت با شدت جریان 2  آمپر و بالاتر، شارژ شدن سریع پاوربانک با شدت جریان بیشتر از 2 آمپر، مدیریت هوشمند شارژ و تخصیص هوشمند شدت جریان خروجی باعث شده که این مدل در رده بهترین پاوربانک های بازار شناخته بشه و گزینه انتخابی هرکسی باشه.

پاوربانک  Yoobao مدل L300 بهترین پاوربانک های بازار

پاوربانک  Yoobao مدل L300

پاوربانک یوبائو مدل L300، نمایشگر LED  داره و در سه رنگ جذاب سبز، سفید، مشکی موجود هست. بدنه آلومینیومی مقاوم اون در برابر ضربه و حرارت بالا، امکان شارژ تبلت و تکنولوژی 3.0Quick charge از نکات قابل‌توجه این مدل پاوربانک هستن. وزن اون 656 گرمه و ظرفیت 30000 میلی‌آمپر داره و می‌تونه جوابگوی نیاز شما باشه.

باتری این پاوربانک از نوع لیتیوم پلیمری هست و با ابعاد 157×72×42  میلی‌متر عرضه می‌شه. خوشبختانه این دستگاه با تبلت، دستگاه پخش موسیقی، دوربین، ساعت هوشمند و گوشی موبل شما سازگار هست و محدوده ظرفیت اون بیشتر از 15 هزار میلی‌آمپر ساعت در نظر گرفته می‌شه.

این پاوربانک شگفت‌انگیز استانداردCE  اروپا رو داره و با استاندارد RoHS  سازگار هست. سیستم محافظتی برای مقابله با مشکلات احتمالی و قابلیت شارژ سریع رو عرضه می‌کنه که باعث شده بتونه رقیبی سرسختی برای بهترین پاوربانک های بازار باشه. اگه دنبال پاوربانکی با ویژگی‌های خوب و ظرفیت مناسب می‌گردین، این گزینه رو از دست ندین.

پاوربانک وایرلس Baseus مدل PPCX010005 بهترین پاوربانک های بازار

پاوربانک وایرلس Baseus مدل PPCX010005

پاوربانک PPCX010005 از برند بیسوس با وزن 316 گرم و ظرفیت 10000 میلی‌آمپر در رده بهترین پاوربانک های بازار هست که نشانگر میزان شارژ داره. این دستگاه در ابعاد 16.9×71.3×146.4 میلی‌متر تولید شده و جنس بدنه اون پلاستیکABS  و PC  هست. این پاوربانک جذاب در رنگ‌های یاسی و مشکی موجود هست و شش ماه گارانتی شرکتی داره.

اگه بخوام بهترین ویژگی‌های این پاوربانک رو بهتون بگم، باید بگم که خروجی USB، خروجی type_c  و همینطور ورودی type_c  توی این پاور بانک تعبیه شده. ولتاژ و شدت جریان ورودی اون از نوع c هست و اگه دنبال یک پاوربانک با ظرفیت مناسب برای استفاده روزمره و وزن سبک می‌گردین، پاوربانک وایرلس بیسوس مدل PPCX010005 می‌تونه جوابگوی شما باشه و یکی از گزینه‌های انتخابی شما از بین بهترین پاوربانک های بازار باشه.

ممکنه این مقاله به دردتون بخوره: منظور از کوکی در مرورگر چیه؟

پاوربانک Koluman  مدل KP_155

اگه هنوز هم دنبال پاوربانک با ظرفیت و ویژگی خوب می‌گردین، باید پاوربانک koluman مدل KP_155 رو بهتون معرفی کنم. این پاوربانک با گوشی‌های موبایل و تبلت و موزیک پلیر و دستگاه‌های دیجیتال سازگاره و این یعنی یک پاوربانک همه چیز تموم بین بهترین پاوربانک‌های بازار!

این دستگاه چندین رنگ جذاب داره که شامل رنگ‌های آبی، سفید، مسی، مشکی می‌شه که تنوع رنگی بیشتری رو نسبت به سایر پاوربانک‌ها ارائه کرده. این مدل هم نمایشگر LED  داره وهم شارژ ایمن داره. امکان شارژ کردن سریع‌تر موبایل رو بهتون می‌ده و محدوده ظرفیتش بین 5  تا 10 هزار میلی‌آمپر ساعت هست.

پاوربانک Baseus مدل Qpow PPQD_I01 بهترین پاوربانک های بازار

پاوربانک Baseus مدل Qpow PPQD_I01

پاوربانک مدل Qpow PPQD_I01  از برند بیسوس با ظرفیت 20000 میلی‌آمپر و وزن فقط 360 گرم وعرضه می‌شه و این وزن سبک برای این ظرفیت خیلی عالی هست. این پاوربانک هم مثل بعضی از بهترین پاوربانک های بازار نشانگر میزان شارژ داره و با رنگ مشکی تولید شده. جنس بدنه‌‌ این مدل پلاستیک +ABS و فیبر کربن هست که با توان خروجی 22.5  وات و 3 تا درگاه خروجی، به یه گزینه عالی میاریمت.

پاوربانک Porodo مدل PBF CH002_BK

اگه به‌دنبال پاوربانکی با ظرفیت 10000 میلی‌آمپر و وزن سبک می‌گردین پاوربانک پرودو مدل PBF CH002_BK می‌تونه بهترین گزینه برای شما باشه. این پاوربانک دو تا درگاه خروجی  USB داره و از پروتکل‌های شارژ سریع پشتیبانی می‌کنه. ورودی type_c ، micro USB  و دو تا خروجی USB در این گوشی تعبیه شدن. این پاوربانک شارژ سریع داره و می‌تونه یک گزینه مناسب و کاربردی در کنار سایر بهترین پاوربانک های بازار باشه.

این مطلب رو از دست ندین : بهترین اسپیکر برای فضای باز و کمپینگ

Anker PowerCore Fusion

Anker PowerCore Fusion 5000 رو می‌شه در شمار کامل‌ترین پاوربانک‌ها برای استفاده روزمره قرار داد. این دستگاه کوچک و جمع و جور، هم به عنوان آداپتور برای شارژ همزمان چند دستگاه، و هم به عنوان یک پاوربانک 5000 میلی‌آمپر ساعتی کار می‌کنه. این پاوربانک دو درگاه USB-A و یک شیار micro-USB اضافی داره که به شما اجازه می‌ده تا به صورت همزمان، تا سه دستگاه جانبی رو به صورت همزمان شارژ کنین. از اون‌جا که PowerCore Fusion 5000 از شارژ سیمی پاوربانک پشتیبانی می‌کنه، شما می‌تونین در پایان روز اون رو به برق وصل کرده و برای روز بعدی ازش استفاده کنید.

Belkin Boost Up Charge Power Bank 5K بهترین پاوربانک های بازار ایران

Belkin Boost Up Charge Power Bank 5K

جدیدترین پاوربانک Belkin Boost Up، دستگاهی هست که با در نظر گرفتن نیازهای گیمرهای موبایل و کسایی که با تلفن هوشمندشون به صورت حرفه‌ای بازی می‌کنن، طراحی شده. این دستگاه در واقع یک باتری 5000 میلی‌آمپر ساعتی دارای یک پایه تلفن هوشمند داخلیه که تلفن شما رو در زمان شارژ، در حالت عمودی یا افقی نگه می‌داره. شرکت سازنده این پاوربانک ادعا می‌کنه که این محصول به عنوان یک پایه شارژ قابل حمل، تا 17 ساعت Game Play رو پشتیبانی می‌کنه. این پاوربانک دستگاهی قدرتمنده که با هر بار شارژ (پاوربانک)، حداقل یک بار تلفن هوشمند شما رو به طور کامل شارژ می‌کنه.

این دستگاه درگاه‌های شارژ USB-A و USB-C داره که به شما اجازه می‌ده تا دستگاه‌های مختلف‌تون رو به صورت همزمان با همدیگه شارژ کنین.

این مطلب رو از دست ندین : بهترین اسپیکر‌های خانگی

Belkin Boost Up Charge Power Bank 10K with Lightning Connector بهترین پاوربانک های بازار ایران

Belkin Boost Up Charge Power Bank 10K with Lightning Connector

اگه برای شارژ کردن دستگاه‌های اپل خودتون به یک پاوربانک قوی نیاز دارین، Belkin Boost Up 10K براتون گزینه مناسبیه که با داشتن یک باتری 10000 میلی‌آمپر ساعتی، می‌تونه باتری گوشی‌ آیفون رو تا 70 ساعت و باتری آیپد رو تا 20 ساعت تامین کنه. دو پورت USB-A  با توان 5 و 12 واتی این پاوربانک به اندازه کافی قدرتمند هستن و می‌تونن دو دستگاه رو به طور همزمان شارژ کنن. یک پورت Lightning اضافی هم به شما این امکان رو می‌ده تا پاوربانک‌تون رو با استفاده از کابل شارژر یا داک معمولی آیفون خودتون، به سرعت شارژ کنین.

Boost Up Charge Power Bank 10K دو سال ضمانت داره که نه تنها خود دستگاه، بلکه هر دستگاهی که بهش وصل شده و در اثر فشار بار الکتریکی آسیب دیده باشه رو گارانتی می‌کنه.

پاوربانک بی سیم  Native Union Jump+

Native Union Jump+ یک پاوربانک بی سیم هست که با داشتن ظرفیت 12000 میلی‌آمپر ساعتی، از قابلیت شارژ بی سیم (تا 5 وات) با دستگاه‌های سازگار با Qi پشتیبانی می‌کنه. این پاوربانک دارای پورت USB-A Quick Charge 3.0 و پورت USB-C  هست که از PD 3.0 هم پشتیبانی می‌کنه.

Tumi x Mophie Powerstation Plus 10k بهترین پاوربانک های بازار ایران

Tumi x Mophie Powerstation Plus 10k

Tumi X mophie Powerstation Plus 10K، پاوربانکی بادوام، با روکش چرمی انعطاف‌پذیر و قدرت بالاست. Powerstation Plus دارای یک باتری 10000 میلی‌آمپر ساعتیه که می‌تونه باتری گوشی هوشمند شما رو چند بار شارژ کنه. این پاوربانک یک درگاه شارژ USB-A و یک پورت Micro USB برای شارژ مجدد باتری داره. در جعبه این پاوربانک هم یک کابل شارژ USB-A-to-Micro USB همراه با یک کانکتور Lightning برای دستگاه‌های iPhone وجود داره.

این مطلب رو از دست ندین : معرفی بهترین اسپیکر های جهان ۲۰۲۲

چطور می‌تونیم بهترین شارژر قابل حمل رو برای خودمون انتخاب کنیم؟

این روزها با توجه به افزایش نیاز افراد به استفاده از تلفن‌های همراه و دستگاه‌های الکترونیکی هوشمند دیگه، ضرورت استفاده از پاوربانک‌های مسافرتی و شارژرهای قابل حمل برای شارژ کردن این مدل دستگاه‌ها در طول روز هم بالا رفته. به همین دلیل بیشتر افراد، به دنبال کامل‌ترین و سریع‌ترین پاوربانک‌های موجود در بازار هستن تا دستگاهی متناسب با نیازشون رو انتخاب و خریداری کرده و تمام دستگاه‌های هوشمندشون رو همیشه فعال نگه‌ دارن.

حرف آخر بهترین پاوربانک های بازار

حرف آخر

پاوربانک‌های زیادی وجود دارن که هر کدوم از اونا با ظرفیت، وزن و کیفیت مخصوصی عرضه می‌شن. بستگی داره شما برای شارژ کردن چه وسیله‌ای بخواین از پاوربانک استفاده کنین و طبق اون ظرفیت و محدوده شارژ که در نظر دارین، می‌تونین پاوربانک مورد‌نیازتون رو انتخاب کنین.

من در این مقاله از مجله تکنولوژی ایسل تعدادی از بهترین پاوربانک های بازار رو بهتون معرفی کردم که می‌تونین طبق نیازتون از بین اونا گزینه بهتر رو انتخاب کنین و دیگه ترسی از تموم شدن شارژ وسایل الکترونیکی‌تون نداشته باشین.

سوالات متداول

پاوربانک‌های زیادی هستن که می‌تونن جوابگوی نیاز شما باشن و بستگی داره شما دنبال چه ظرفیتی از پاوربانک باشین. ولی، پاوربانک بیسوس مدل PPIMDB_BOA  هم ظرفیت مناسب 10000 میلی‌آمپر داره و هم وزن 200 گرم که سبک و قابل حمل هست و برای استفاده روزمره می‌تونه خیلی کار راه‌انداز باشه.

درگاه شارژ USB-A ، پورت Micro USB و درگاه تایپ c انواع مختلف پورت های پاوربانک ها هستن.

پاوربانک یک وسیله کم‌جا و در وزن‌های سبک و نسبتاً سبک هست که مشکل نداشتن شارژ وسایل الکترونیکی‌تون‌ رو در جاهایی که پریز برق یا شارژر همراه‌تون نیست، حل می‌کنه و به‌راحتی می‌تونین وسایل الکترونیکی خودتون رو مثل گوشی موبایل و ساعت هوشمند و تبلت و... رو شارژ کنید.

نظر شما راجع به این مقاله چیست؟

2 دیدگاه. Leave new

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Fill out this field
Fill out this field
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
You need to agree with the terms to proceed

پربازدیدترین ها

عضویت در خبرنامه

لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

همچنین شاید دوست داشته باشید!