روش تشخیص پاور بانک اصلی از تقلبی

7 روش تشخیص پاور بانک اصلی از تقلبی که تابحال نمیدونستین!

راهنمای خرید
بدون دیدگاه

پاور بانک یکی از کاربردی‌ترین ابزارهای دیجیتاله که این روزا وجود حداقل یکیش در کیف هر کدوم از ما ضروریه. از طرفی هر چقدر که محبوبیت کالایی بیشتر بشه، نمونه‌های فیک و تقلبی بیشتری هم ازش ساخته و عرضه می‌شه. پاور بانک هم از این قضیه مستثنی نیست و به همین دلیل هنگام خرید این نوع محصولات باید به یه سری نکات مهم دقت کنین تا سرتون کلاه نره.

قبل از هر چیز نباید پاور بانک‌ها رو از فروشنده‌های غیرمعتبر و دست‌فروش‌ها بخرین؛ چون این محصولات طول عمر کوتاهی دارن و معمولا با باتری‌ها و مدارهای باکیفیت پایین ساخته شدن. در این مقاله راهنمایی‌تون می‌کنم که با توجه به چه موارد دیگه‎ای در تشخیص پاور بانک اصلی از تقلبی حرفه‌ای بشین.

نکات مهم قبل از خرید پاور بانک

اگه پیش از انتخاب و خرید کالاهای دیجیتال، دقیقا انتظارتون رو از محصول موردنظر مشخص کنین، انتخاب بی‌نقصی خواهید داشت. به همین دلیل قبل از اینکه مراحل تشخیص پاور بانک اصل از تقلبی رو توضیح بدم، در این بخش نکات مهمی رو باهاتون به اشتراک می‌ذارم که قبل از خرید پاور بانک ، باید بهشون توجه داشته باشین.

قابل حمل بودن پاور بانک

قابل حمل بودن پاور بانک

اولین چیزی که باید هنگام خرید در نظر داشته باشین، وزن پاور بانکه. اگه اندازه اشتباهی انتخاب کنین، پاور بانک یا شارژر قابل حمل شما جز سنگین‌تر شدن وزن کیف‌تون هیچ کارایی خاصی نداره. در واقع پاور بانک نباید انقدر سنگین و بزرگ باشه که نتونین اون رو در جیب‌تون بذارین. پس در اولین مرحله باید پاور بانک سبک با طراحی شیکی انتخاب کنین. در این زمینه پاور بانک‌های انکر رو توصیه می‌کنم که وزن معقول و کیفیت بالایی دارن.

این مقاله هم شاید به کارت بیاد: بهترین پاوربانک های بازار

ظرفیت باتری پاور بانک

فاکتور مهم بعدی که باید هنگام انتخاب و تشخیص پاور بانک اصلی از تقلبی در نظر بگیرین، ظرفیت باتری پاور بانکه. نکته مهم اینه که میلی‌آمپر ساعت پاور بانک، ظرفیت واقعی باتری پاور بانک نیست؛ چون از 100 درصد ظرفیت باتری نمی‌شه استفاده کرد. به عنوان مثال اگه از یک پاور بانک 10 هزار میلی‌آمپر ساعتی برای شارژ یک گوشی با باتری 2500 میلی‌آمپری استفاده کنین، احتمالا تا سه بار می‌تونین این گوشی رو کامل شارژ کنین و دفعه چهارمی در کار نباشه.

به همین دلیل، مدت زمان و دفعاتی که می‌خواین گوشی رو با پاور بانک شارژ کنین، نکته مهمیه. اگه استفاده روزانه از پاور بانک مدنظرتونه، دستگاهی با ظرفیت پایین‌تر کارتون رو راه می­ا‌ندازه؛ اما اگه می‌خواین پاور بانک رو چند روز بیرون از خونه همراه‌تون داشته باشین و به برق دسترسی ندارین، پاور بانکی با ظرفیت بالا انتخاب کنین.

این مقاله هم شاید به کارت بیاد: نحوه صحیح شارژ گوشی

تعداد پورت‌های USB پاور بانک

تعداد پورت‌های USB پاور بانک

طبیعیه که هر چقدر تعداد پورت‌های USB بیشتر باشه، پاور بانک برای شارژ همزمان چند دستگاه کاربردی‌تره. در صورتی که پاور بانک‌تون چند پورت داشته باشین، می‌تونین با دوستان‌تون همزمان ازش استفاده کنین. با این حال دو تا سه پورت برای یک پاور بانک خوب کافیه و البته توصیه می‌شه چند دستگاه همزمان رو به پاور بانک وصل نکنین.

این مقاله هم شاید به کارت بیاد: بهترین اسپیکر

خروجی و ورودی برق

جریان شارژ خروجی پاور بانک فاکتور مهم دیگه هنگام خرید و تشخیص پاور بانک اصل از تقلبیه. اکثر پاور بانک‌ها جریان 1 آمپر (بیش از 5 ولت) رو تولید می‌کنن که اگه گوشی شما فقط تا 1 آمپر رو بپذیره، این پاور بانک‌ها گزینه مناسبی برای شماست. اما بسیاری از گوشی‌ها مانند آیفون‌های جدید و دستگاه‌های اندرویدی که از شارژ سریع پشتیبانی می‌کنن، قادر به پذیرش سطوح مختلف جریان و ولتاژ هستن. به همین دلیل هنگام خرید پاور بانک باید بدونین که گوشی شما با چه سرعتی شارژ می‌شه و پاور بانکی متناسب با گوشی خودتون تهیه کنین. بهتره پاور بانکی بخرین که حداقل 2.1 آمپر خروجی دارن.

توان ورودی پاور بانک به توانی اشاره داره که دستگاه می‌تونه هنگام شارژ مجدد بپذیره. هر چه ورودی بالاتر باشه، شارژ پاور بانک سریع‌تر کامل می‌شه. اگه انتخاب پاور بانکی با ظرفیت بالا مدنظر شماست، این نکته اهمیت زیادی داره. برای مثال شارژ کامل یک پاور بانک 20 هزار میلی‌آمپر ساعتی با ورودی 5 ولت/ 0.5 میلی‌آمپر دو روز کامل طول می‌کشه. به همین دلیل باید مطمئن بشین که پاور بانک با ظرفیت بالا از توان ورودی مناسبی پشتیبانی می‌کنه.

شاید از این مقاله خوشت بیاد: بهترین هدفون‌های بازار

ایمنی پاور بانک

آخرین نکته مهم، ایمنی پاور بانکه. استفاده از پاور بانک‌های تقلبی گاهی به قیمت از بین رفتن گوشی‌تون تموم می‌شه. به همین دلیل هنگام خرید پاور بانک دقت کنین که محصول مورد نظرتون گواهینامه‌های اولیه مانند FCC، CE و RoHS رو داشته باشه تا در مواقعی مانند اتصال کوتاه مدت به گوشی، شارژ شدن یا استفاده بیش از حد مشکلی برای دستگاه و برای گوشی‌تون به وجود نیاد.

چرا نباید پاور بانک تقلبی بخرین؟

چرا نباید پاور بانک تقلبی بخرین؟

بعد از اینکه با نکات مهم قبل از خرید پاور بانک آشنا شدین، وقت اینه که نحوه تشخیص پاوربانک اصلی از تقلبی رو یاد بگیرین. به طور خلاصه پاور بانک‌های اصل و تقلبی تفاوت‌های زیر رو دارن و دقیقا به همین دلایل باید دستگاه اورجینالی خریداری کنین.

پاور بانک‌های اصل از برندهای معتبر

  • قبل از عرضه به بازار چندین بار مورد آزمایش قرار می‌گیرن
  • 6 ماه تا 1 سال گارانتی دارن
  • بهترین باتری‌ها در پاور بانک‌های اصل تعبیه می‌شن
  • کیفیت بدنه بالا و ظاهر زیبایی دارن
  • از قطعات الکترونیکی با بهترین کیفیت‌ها استفاده می‌شه
  • در برابر شارژ بیش از حد و اتصال کوتاه مدت آسیبی نمی‌بینن
  • قابلیت‌هایی مانند شارژ کم در پاور بانک‌های اصل وجود داره

پاور بانک‌های تقلبی

  • باتری‌های کهنه و PSB با کیفیت پایین در ساختشون استفاده می‌شه
  • خبری از گارانتی و ضمانت‌نامه نیست
  • ظرفیت باتری پایین و بسیار کمی دارن

چگونه پاوربانک اصلی از تقلبی را تشخیص دهیم؟

چگونه پاوربانک اصلی از تقلبی را تشخیص دهیم؟

راه‌های مختلفی برای تشخیص پاور بانک اصلی از تقلبی وجود داره. تنها کاری که باید هنگام خرید پاور بانک انجام بدین، اینه که موارد زیر رو در نظر داشته باشین. با توجه به نکات زیر، دیگه دغدغه‌ای بابت خرید احتمالی پاور بانک‌های فیک و تقلبی نخواهید داشت.

تشخیص پاور بانک اصلی از تقلبی با توجه به بسته‌بندی

اولین نکته برای تشخیص اصالت هر نوع کالایی توجه به بسته‌بندی محصوله. به هیچ عنوان پاور بانک بدون بسته‌بندی و باز رو خریداری نکنین. همچنین روی جعبه پاور بانک‌های اصل توضیحاتی به انگلیسی نوشته شده و هیچ غلط املایی در این نوشته‌ها وجود نداره. همچنین معمولا مواردی مانند آدرس وب‌سایت شرکت تولیدکننده و ظرفیت باتری خارجی (به عنوان مثال 5000 میلی‌آمپر ساعت) روی جعبه پاور بانک حک شده.

تشخیص پاور بانک اصلی از تقلبی با توجه به سریال نامبر

تشخیص پاور بانک اصلی از تقلبی با توجه به سریال نامبر

اکثر پاور بانک‌های اصل که توسط برندهای معتبر و مطرح جهانی تولید می‌شن، روی بسته‌بندیشون شماره سریال وجود داره. شما می‌تونین برای اطمینان از اصل بودن پاور بانک به وب‌سایت شرکت تولیدکننده مراجعه و اصالت کالا رو با توجه به شماره سریال بررسی کنین. برای مثال اگه پاور بانکی از برند Yoobao خریداری کردین، برای تشخیص این موضوع سری به سایت www.a-mobile.com.my بزنین و صحت شماره سریال رو چک کنین.

طول عمر و سرعت شارژ پاور بانک

همون طور که در بخش قبل هم توضیح دادم، یکی از نکات مهم تشخیص پاور بانک اصلی از تقلبی اینه که مدت زمان شارژ شدن پاور بانک و شارژ کردن گوشی باهاش رو بررسی کنین. اگه شارژ پاور بانک خریداری شده خیلی سریع خالی می‌شه و از طرف دیگه مدت زمان زیادی طول می‌کشه تا کامل شارژ بشه، ممکنه پاور بانک شما تقلبی باشه.

پاور بانک تقلبی یا فیک

قیمت ارزان پاور بانک

هیچ ارزانی بی حکمت نیست و بر این اساس، یکی دیگه از روش های تشخیص پاوربانک اصل از تقلبی هم توجه به قیمت محصوله. اگه پاور بانکی دیدین که قیمت نامعقول و پایینی داره، دورش رو خط بکشین؛ زیرا چنین محصولاتی طول عمر چندانی ندارن و حتی در دراز مدت به گوشی‌تون آسیب می‌رسونن. همچنین این پاور بانک‌ها در مدت زمان زیادی کامل شارژ می‌شن و در بعضی موارد حتی یک بار هم گوشی رو کامل شارژ نمی‌کنن.

این مقاله هم شاید به کارت بیاد: روش‌های تشخیص هدفون و هندزفری اصل از تقلبی

نام شرکت تولیدکننده پاور بانک

نام شرکت تولیدکننده پاور بانک

بسیاری از پاور بانک‌های تقلبی محصول شرکت خاص و برند معتبری نیستن؛ در نتیجه گارانتی هم ندارن و در صورت بروز هر مشکلی، هیچ کس پاسخگو نخواهد بود. در مقابل روی جعبه و خود بدنه پاور بانک نام و نشان برند تولیدکننده وجود داره و همون طور که در روش دوم تشخیص پاور بانک اصلی از تقلبی توضیح دادم، شماره سریالی دارن که از سایت برند قابل ردیابیه.

برندهای زیادی وجود دارن که پاور بانک تولید می‌کنن؛ مانند انکر، شیائومی، بیسوس، iMuto، iceworks، MaxOak و Qi-infinity. حتی الامکان پاور بانکتون رو از یکی از این برندها انتخاب کنین.

مطابقت وزن پاور بانک با ظرفیت آن

منطقیه که یک پاور بانک 50 هزار میلی‌آمپر ساعتی چندان سبک نباشه و وزن نسبتا بالایی داشته باشه. اگه ظرفیتی که روی پاور بانک نوشته شده بیشتر از وزنشه، احتمالا پاور بانک مدنظرتون اصلی نیست. همچنین ظرفیت‌های اغراق آمیز در پاور بانک‌ها معمولا مشکوکن و اون دسته ابزارهای بالاتر از 30 هزار میلی‌آمپر ساعت تقلبی هستن؛ مگر اینکه از برند مطرحی پاور بانک رو تهیه کنین.

در واقع پاور بانک‌های اصلی با ظرفیت بالا، حجیم و سنگین هستن و فقط در صورتی می‌تونین به یک پاور بانک با ظرفیت بالا و وزن سبک اعتماد کنین که ساخت یک شرکت معتبر باشه.

این مقاله هم شاید به کارت بیاد: دلایل شارژ نشدن پاوربانک

تست کردن پاور بانک برای تشخیص اصالت آن

تست کردن پاور بانک برای تشخیص اصالت آن

هیچ وقت برای خرید ابزارهای الکترونیک بدون امتحان کردن‌شون، عجله نکنین. به سایت‌های فروشگاهی پاور بانک‌ها مانند ایسل سری بزنین و نظرات کاربران درباره پاور بانک رو بخونین. در صورت امکان از فروشنده بخواین که اگه پاور بانک نمونه تست داره، چند روز در اختیارتون بذاره.

سخن پایانی

در این مقاله توضیح دادم که هنگام خرید پاور بانک باید به چه نکات مهمی دقت کنین، چرا نباید پاور بانک تقلبی بخرین و چه روش‌هایی برای تشخیص پاور بانک اصلی از تقلبی وجود داره. با وجود این راهنما و توجه به نکات فوق، احتمال خرید یک پاور بانک تقلبی تقریبا به صفر می‌رسه. با این حال، مطمئن‌ترین راه برای خرید ابزارهای دیجیتال اصل، خرید از فروشگاه‌های مطرح و معتبر کشوره.

یکی از بهترین فروشگاه‌ها در این زمینه فروشگاه اینترنتی ایسله که پاور بانک‌های اصل و باکیفیتی رو ارائه می‌کنه. شما می‌تونین همین الان با مراجعه به فروشگاه اینترنتی ایسل پاور بانک موردنظرتون رو سفارش بدین و هر کجای ایران که باشین، درب منزل تحویل بگیرین. در پایان اگه سوالی درباره روش تشخیص پاور بانک اصلی از تقلبی دارین، در بخش نظرات پاسخگوی شما خواهم بود.

سوالات متداول

توجه به قیمت محصول، بسته‌بندی پاور بانک، تطابق وزن و ظرفیت باتری و موارد دیگه‌ای که در این مقاله توضیح دادم، بهترین روش‌های تشخیص پاور بانک اصلی از تقلبیه.

نظر شما راجع به این مقاله چیست؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Fill out this field
Fill out this field
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
You need to agree with the terms to proceed

پربازدیدترین ها

عضویت در خبرنامه

لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

همچنین شاید دوست داشته باشید!