انواع محافظ صفحه نمایش گوشی

بررسی انواع محافظ صفحه نمایش گوشی

راهنمای خرید
2 دیدگاه

این روزها افزایش قیمت گوشی‌های موبایل و همچنین هزینه تعمیرات اون‌ها، باعث شده تا کاربرها به فکر نگهداری بهتر و محافظت بیشتر از گوشی‌های همراه‌شون باشن. تمام کاربرهای گوشی‌های موبایل در سطح جهان، در طول یک سال روی هم رفته میلیاردها دلار برای تعمیر و یا تعویض صفحه نمایش گوشی‌شون هزینه می‌کنن.

لازم به ذکره که امروزه بیشتر گوشی‌های موبایل، در همون مسیر تهیه و تولید به یک شیشه مقاوم مجهز می‌شن. بیشتر کمپانی‌های سازنده گوشی از گوریلا گلس به عنوان یک شیشه مقاوم استفاده می‌کنن. اما توجه داشته باشین که حتی با مجهز شدن صفحه گوشی‌‌ها به گوریلا گلس یا شیشه‌های مقاوم دیگه، باز هم صفحه نمایش گوشی‌تون ضد ضربه نخواهد بود. حتی ممکنه ال سی دی گوشی شما در اثر یک ضربه خیلی آروم، بشکنه که در نتیجه باید هزینه زیادی رو برای تعمیر یا تعویض اون بپردازین.

با توجه به نکته‌های بالا، می‌فهمیم که هر فردی بعد از خریداری گوشی مورد نظرش، باید از انواع گلس گوشی موبایل برای محافظت از صفحه نمایش استفاده کنه. انواع محافظ صفحه گوشی، جلوی هزینه‌های بیشتر برای تعمیر رو می‌گیره و وجودش برای هر گوشی‌ای لازمه. حالا این سوال برای خیلی از کاربرها پیش اومده که چند نوع گلس گوشی داریم. در ادامه به معرفی انواع محافظ صفحه نمایش گوشی می‌پردازم.

محافظ صفحه نمایش گوشی از نوع مات

انواع محافظ صفحه نمایش گوشی از نوع مات

یکی از معروف‌ترین انواع محافظ صفحه نمایش گوشی، مدل مات‌ هست. نوع مات گلس‌ها در برابر کثیفی مقاومت فوق العاده بالایی داره و نورها رو هم منعکس نمی‌کنه.

عمر این گلس تا وقتی که از روی صفحه موبایل خارج نشه یا پرز و آشغالی به سمت چسبنده اون نچسبه، ادامه خواهد داشت. از محافظ صفحه نمایش گوشی نوع مات به عنوان یکی از با دوام‌ترین صفحه نمایش‌ها یاد می‌شه.

محافظ صفحه نمایش براق

گلس براق از نظر مقاومت، عملکرد ضعیف‌تری نسبت به نوع مات داره اما باید بگم که از لحاظ ظاهری زیباتره. این گلس برای افرادی مناسبه که می‌خوان صفحه نمایش درخشان و براقی داشته باشن. محافظ صفحه نمایش براق نسبت به گلس مات زودتر کثیف می‌شه اما تمیز کردنش هم راحته؛ چون شما می‌تونین با استفاده از یک پارچه نم‌دار، این گلس رو به آسونی تمیز کنین.

محافظ صفحه نمایش تی پی یو ( TPU )

محافظ صفحه نمایش تی پی یو (TPU)

در بین انواع گلس گوشی که قیمت‌های نسبتاً بالایی دارن، محافظ صفحه نمایش تی پی یو قیمت ارزون‌تر و مقرون به صرفه‌ای داره. در واقع بیشتر مشتری‌های این گلس، گوشی‌های اقتصادی دارن و نمی‌خوان هزینه زیادی برای محافظ صفحه نمایش گوشی‌شون بپردازن.

یکی از ویژگی‌های منفی این گلس، قرار گرفتن سخت اون روی صفحه نمایش هست. در اصطلاح عامیانه، این نوع گلس کار راه اندازه؛ اما نمی‌تونه در برابر ضربات نسبتا شدید، مقاومت زیادی از خودش نشون بده. پس اگه خواهان این ویژگی هستین که قابلیت حفاظتی گلس مورد استفاده شما بالا باشه، بهتره گلس دیگه‌ای به غیر از نوع تی پی یو رو انتخاب کنین. لازم به ذکره که در زیر این گلس، به راحتی حباب جمع می‌شه و شاید مجبور باشین که هر 2 الی 3 ماه یک بار، اون رو عوض کنین.

این مطلب رو از دست نده: شارژ معکوس چیه و کدوم گوشی‌ها این قابلیت رو دارن

محافظ صفحه نمایش پرایوسی ( Privacy )

محافظ صفحه نمایش پرایوسی ( Privacy )

یکی از جذاب‌ترین گلس‌ها در بین انواع محافظ صفحه گوشی همین گلس پرایوسی هست. طراحی جالب این گلس به صورتی انجام شده که فقط خودتون بر روی صفحه نمایش دید دارین؛ افرادی که در کنار شما هستن، فقط یک صفحه سیاه رو می‌بینن. این صفحه نمایش ضد ضربه‌ست و تقریبا هیچ خشی روی اون نمی‌افته. اما توصیه می‌شه که از صفحه نمایش خودتون تا حد امکان بیشترین محافظت رو داشته باشین.

محافظ صفحه نمایش پی ای تی ( PET )

یک لول و یک درجه پایین‌تر از محافظ صفحه نمایش گوشی تی پی یو، گلس پی ای تی هست. این گلس کیفیت چندان بالایی نداره و با بعضی از گلس‌های سطح بالا به هیچ عنوان قابل مقایسه نیست.

مقاومت فوق العاده پایین، استحکام کم و طول عمر کوتاه از ویژگی‌های این محافظ هست که طرفدارهای خیلی کمی داره. اگه به فکر سلامت صفحه نمایش گوشی‌تون هستین و نمی‌خواین که هزینه‌های بیشتری رو بابت تعمیر ال سی دی و صفحه نمایش بپردازین، از این گلس استفاده نکنین.

محافظ صفحه نمایش یو وی ( UV )

انواع محافظ صفحه نمایش یو وی ( UV )

یکی از انواع محافظ صفحه نمایش گوشی که برای گوشی‌های EDGE یا خمیده کاربرد داره، گلس یو وی هست. در گذشته گلس‌هایی که در بازار وجود داشتن، به طور کامل روی گوشی‌های خمیده یا همون اج قرار نمی‌گرفتن.

این گلس مخصوص گوشی‌های خمیده‌ست و به راحتی تمام صفحه رو تحت پوشش خودش قرار می‌ده. استحکام، مقاومت و طول عمر گلس UV بالاست و خیال شما رو تا چند سال راحت می‌کنه. اما توجه داشته باشین که به دلیل طراحی پیشرفته و البته پیچیده این گلس، قیمت اون نسبت به اکثر محافظ‌های صفحه نمایش گوشی در بازار بیشتره.

از انواع دیگه محافظ صفحه نمایش گوشی موبایل می‌شه به گلس نانو، گلس 2 بعدی، و گلس 3 بعدی اشاره کرد. هر کدوم از این محافظ‌های صفحه نمایش، قیمت یکسانی ندارن و با توجه به ویژگی‌هاشون قیمت‌گذاری می‌شن.

ممکنه این مطلب به دردتون بخوره: راهنمای خرید بهترین کابل شارژ

کمپانی‌های سازنده انواع محافظ صفحه نمایش گوشی

کمپانی‌های سازنده انواع محافظ صفحه نمایش گوشی

بدون شک کمپانی و یا همون برند سازنده گلس هم در قیمت و کیفیت اون تاثیر داره. در ادامه بعضی از کمپانی‌های معروف سازنده محافظ صفحه نمایش گوشی رو معرفی می‌کنم.

گلس تک 21 ( Tech 21 )

یکی از ویژگی‌هایی که این گلس داره و باعث جذب اکثر افراد شده، قابلیت پاک‌کنندگی خش هست. یعنی بعد از افتادن خط و خش روی گلس تک 21، به راحتی می‌تونین اون رو از بین ببرین. با استفاده از این گلس، صفحه نمایش شما همیشه بدون خط و خش خواهد بود. قیمت گلس Tech21 در حال حاضر، از هزینه‌ای در حدود 150 هزار تومان شروع می‌شه.

گلس اسپیگن ( Spigen )

برند اسپیگن یکی از فعال‎‌ترین برندهای تولیدکننده انواع محافظ صفحه نمایش گوشی هست. یکی از ویژگی‌های مثبت این گلس که مورد استقبال فروشنده‌‌ها هم قرار گرفته، قابلیت قرار گرفتن راحت روی صفحه نمایش هست. گلس اسپیگن ضد خش، ضد اثر انگشت و ضد کثیفی هست. در واقع زمان لمس کردن صفحه نمایش گوشی، هیچ اثر انگشتی روی اون باقی نخواهد موند. قیمت گلس Spigen در زمان نوشتن این مقاله، از 200 هزار تومن شروع می‌شه.

گلس جی ای تک ( JETech )

انواع محلفظ صفحه نمایش گوشی- گلس جی ای تک ( JETech )

یکی دیگه از گلس‌های گوشی موبایل جی ای تک هست که نمونه بارز یک محافظ صفحه نمایش گوشی اقتصادی و پرکاربرده. محافظ صفحه نمایش جی ای تک علاوه بر این که قیمت پایینی داره، از کیفیت بالا و مقاومت زیادی هم برخورداره. امروزه این گلس در اکثر فروشگاه‌های موبایل در سطح دنیا وجود داره.

تاریخچه گوریلا گلس

گوریلا گلس معروف‌ترین گلس و مطمئنا جزو برترین گلس‌هاست. در واقع گوریلا گلس در کنار شرکت اپل رشد خیلی چشمگیری داشت؛ چون که برای گوشی‌های این شرکت، از Gorilla Glass برای صفحه نمایش بهره برده می‌شه. گوریلا گلس یک شیشه از نوع تقویت شده‌ست که از حوالی سال 2007-2008 به شهرت زیادی دست پیدا کرد. شرکت تولیدکننده این گلس یعنی کورنینگ هم تا حد زیادی پیشرفت خودش رو مدیون استیو جابز و گوشی‌های اپل هست.

البته لازم به ذکره که سابقه شرکت کورنینگ و گوریلا گلس به قبل از 2007 برمی‌گرده؛ اما هیچ موقع پر سود نبوده. جالبه بدونین که اولین گوشی‌های اندرویدی هم از Gorilla Glass استفاده می‌کردن. بعد از مشهور شدن در سال 2007، کورنینگ هر سال نسخه پیشرفته‌تری از این گلس رو روانه بازار جهانی می‌‎کرد؛ کاری که بدون شک دلیل اصلی سرپا موندن گوریلا گلس تا به این لحظه شده.

در لیست انواع محافظ صفحه نمایش گوشی از نظر کیفیت، این گوریلا گلس هست که در صدر قرار می‌گیره. اگه به دنبال خرید استاندارد‌ترین گلس با مناسب‌ترین قیمت هستین، قطعا انتخاب شما گوریلا گلس خواهد بود. Gorilla Glass انواع مختلفی داره که بعضی از اون‌ها قدیمی‌تر و بعضی جدیدتر هستن؛ اما باید بگم که گلس‌های ساخته شده توسط کورنینگ، حتی اگه قدیمی هم باشن، از اکثر محافظ‌های صفحه نمایش گوشی کیفیت بالا‌تری دارن.

شاید براتون جالب باشه بدونین که برای اولین بار، مدیرعامل یکی از برندهای بزرگ تولید گوشی به فکر ساخت انواع محافظ صفحه گوشی افتاد. گوشی موبایل او در جیبش قرار داشت و در اثر فشار، ضربه خورد و همین امر باعث شد تا او به تولید گلس فکر کنه.

بهترین محافظ صفحه نمایش گوشی موبایل چیه؟

بهترین محافظ صفحه نمایش گوشی

همون طور که گفته شد، گوریلا گلس در لیست انواع محافظ صفحه گوشی در رتبه اول قرار می‌گیره. اما گلس‌ها مثل تک 21، جی ای تک و چند نوع گلس دیگه هم کیفیت بالایی دارن. گوریلا گلس یکی از گلس‌هایی هست که برای مشاغل سخت هم کاربرد داره. به عنوان مثال، افرادی که کارگر ساختمانی هستن، گوشی‌شون همیشه در معرض خطر قرار داره و هر لحظه ممکنه با کوچیک‌ترین فشار آسیب ببینه.

اما گوریلا گلس طوری طراحی شده که در برابر سخت‌ترین ضربه‌ها هم مقاومت بالایی از خودش نشون می‌ده. در ساخت این گلس از تمام امکانات و تجهیزات مطابق با استاندارد جهانی استفاده شده که خیال مصرف کننده‌ها رو راحت می‌کنه. پس اگه به دنبال بهترین محافظ صفحه نمایش گوشی هستین، من بهتون گوریلا گلس رو معرفی می‌کنم. علاوه بر اون میتونید از مقاله “راهنمای خرید بهترین گلس برای گوشی موبایل ” هم کمک بگیرید.

جمع بندی 

در مقاله انواع محافظ صفحه نمایش گوشی سعی کردم که شما رو با بهترین برندهای مربوط به این حوزه آشنا کنم؛ در آخر هم مناسب‌ترین محافظ صفحه نمایشگر موبایل که گوریلا گلس نام داره رو مورد بررسی قرار دادم تا بتونین بهترین انتخاب رو داشته باشین.

سوالات متداول

کسانی که استفاده زیادی از گوشی دارن و احتمال زیادی برای آسیب رسیدن به صفحه نمایش وجود داره، گلس‌های مقاوم‌تر مثل گلس‌های حرارتی و مات، مناسب‌ترند.

2/5 - (1 امتیاز)

2 دیدگاه. Leave new

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Fill out this field
Fill out this field
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
You need to agree with the terms to proceed

پربازدیدترین ها

عضویت در خبرنامه

لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

همچنین شاید دوست داشته باشید!