بررسی گوشی سامسونگ گلکسی a34

بررسی گوشی سامسونگ گلکسی a34 و امکانات آن

بررسی محصولات
بدون دیدگاه

گوشی سامسونگ گلکسی A34 یه گوشی میان‌رده خوبه که طرفدارهای زیادی داره و جزء گوشی‌های پرفروش بازاره. بررسی گوشی A34 سامسونگ نشون میده که این گوشی با امکاناتی که داره به اکثر نیازهای کاربرها پاسخ میده و به دلیل قیمت مناسبی که داره گزینه خیلی خوبی برای خریده! پر فروش بودن این گوشی باعث شده که این گوشی واسه همه جذاب باشه و بخوان از ویژگی‌هاش مطلع بشن.

ما در این مقاله بررسی تخصصی گوشی سامسونگ a34 رو انجام دادیم و تقریبا هر چیزی رو که نیازه درباره خرید گوشی موردنظر بدونین توضیح دادیم. در این مقاله می‌تونین بررسی مشخصات گوشی a34 سامسونگ رو بخونین و به طور کامل با این گوشی پرطرفدار آشنا بشین.

بررسی تخصصی گوشی سامسونگ a34

واسه اینکه بتونیم کامل و دقیق به بررسی مشخصات گوشی a34 سامسونگ بپردازیم لازمه که اجزای این گوشی رو به صورت بخش‌بخش با هم بررسی کنیم. اینجوری خیلی راحت‌تر می‌تونیم در هر قسمت اجزای گوشی رو شناسایی کنیم، کاراییش رو ببینیم و بهتر به نتیجه برسیم.

این مقاله هم شاید به کارت بیاد: بهترین گوشی‌ های دنیا

اطلاعات پایه گوشی گلکسی A34 سامسونگ

گلکسی A34، 14 مارس 2023 (23 اسفند 1401) توسط کمپانی سامسونگ معرفی شد و 24 مارس 2023 (4 فروردین 1402) با قیمت 390 یورو و 10 مدل نامبر وارد بازار شد! نسخه سیستم عامل این گوشی در زمان عرضه بالاترین نسخه اندروید یعنی اندروید 13 و رابط کاربری اون One Ul 5/1 بوده. حالا بریم سراغ طراحی گوشی و ویژگی‌های ظاهری!

اطلاعات پایه گوشی گلکسیA34 سامسونگ بررسی گوشی سامسونگ a34

طراحی ظاهری گوشی گلکسی A34 سامسونگ

ابعاد گوشی گلکسی A34، 161.3 در 78.1 در 8.2 میلی‌متر و وزن اون 199 گرمه. این گوشی نسبت به نسل قبلی خودش 4 میلی‌متر افزایش پهنا داشته و وزنش حدود 13 گرم بیشتر شده و برای کسانی که قصد خرید گوشی آیفون ندارن گزینه‌ی مناسبیه. جنس پشت A34 از پلاستیکه که سامسونگ اون رو گلاستیک نامیده و جنس جلوش از شیشه‌ست. البته پلاستیک پشت گوشی هم بسیار شبیه به شیشه‌ست ولی با این تفاوت که اثر انگشت رو به اندازه گوشی‌های شیشه‌ای جذب نمیکنه.

گوشی A34 در 4 رنگ نقره‌ای، بنفش، سبز لیمویی و خاکستری تیره تولید شده که رنگ نقره‌ایش زیر تابش نور جلوه زیبایی داره. تا این‌جا می‌تونیم بگیم با یه گوشی اصطلاحا خوش‌دست روبرو هستیم که استفاده طولانی مدت ازش دست رو خسته نمیکنه و رنگ‌های جذابی هم داره.

جالبه بدونین طراحی بدنه a34 بسیار شبیه به گلکسی S23 هست، تا حدی که خیلی‌ها اون رو با S23 اشتباه می‌گیرن! گردتر شدن گوشه‌ها و حذف پنل دوربین‌ها نسبت به نسل قبلی این گوشی رو به یه گوشی مینیمال با ظاهری مدرن و شیک و پرچم‌دارگونه تبدیل کرده.

این مقاله هم شاید برات جذاب باشه: بهترین گوشی سامسونگ

نمایشگر گوشی گلکسی A34 سامسونگ

سامسونگ گلکسی A34 از یه صفحه نمایش 6.6 اینچی از نوع سوپرامولد با حداکثر نرخ نوسازی (Refresh Rate)  120 هرتز، رزولوشن 2340 در 1080 پیکسل و تراکم پیکسلی 390 پیکسل در اینچ تشکیل شده. نمایشگر این گوشی کیفیت خوبی داره و به راحتی نیاز کاربرها رو در رابطه با صفحه نمایش تأمین میکنه. درواقع می‌تونیم بگیم که با توجه به قیمت گلکسی a34، وجود این صفحه نمایش فوق‌العاده عالیه و میتونه نقطه قوت این گوشی باشه. نسبت نمایشگر به بدنه گوشی هم تقریبا 84.9 درصده و حاشیه کمی داره که خیلی خوبه و اگه قصد خرید گوشی شیائومی ندارین و انتخابتون سامسونگه، گزینه‌ی مناسبیه.

بررسی صفحه نمایش گوشی سامسونگ گلکسی a34

حداکثر روشنایی a34 در محدوده 607 نیت و حداقل روشناییش 9/1 نیته که باعث میشه توی یه اتاق تاریک به راحتی از این گوشی استفاده کنین بدون اینکه چشماتون آسیب ببینه. لازمه بدونین که این میزان حداکثر و حداقل روشنایی صفحه نمایش برای یه گوشی میان‌رده خیلی عالیه!

تراشه گوشی گلکسی A34 سامسونگ

شاید مهم‌ترین بخش در بررسی گوشی A34 سامسونگ، همین قسمت یعنی بررسی تراشه اون باشه. چراکه قدرت این گوشی رو نشون میده و خیال خریدار رو راحت میکنه. توی این گوشی از تراشه 6 نانومتری Dimensity 1080 متعلق به شرکت مدیاتک استفاده شده. این تراشه 8 هسته‌ای، شامل 2 هسته 2.6 گیگاهرتز Cortex-A78 و 6 هسته 2 گیگاهرتز Cortex-A55  و پردازنده گرافیکی Mali-G68 MC4 هست.

تراشه و گرافیک این گوشی قدرت خوبی داره و باعث میشه گوشی از بازی‌های نسبتا سنگین پشتیبانی کنه و توی این مورد عملکرد خوبی رو داشته باشه. در نتیجه این گوشی برای استفاده معمول از بازی هم جواب میده. اما اگر توقع یه گوشی در حد گلکسی Flip5 رو در اجرای بازی دارین باید توقع خودتون رو در حد یه گوشی میان‌رده پایین بیارین.

این مطلب هم بهت کمک می‌کنه: بهترین گوشی های ضد آب سامسونگ

حافظه و رم گوشی گلکسیA34 سامسونگ بررسی گوشی سامسونگ a34

گلکسی A34 در 3 ترکیب مختلف حافظه و رم تولید شده. حافظه داخلی 128 گیگابایت با رم 6 و 8 گیگابایت وحافظه داخلی 256 گیگابایت با رم 8 گیگابایت. ترکیب حافظه داخلی 256 گیگابایت و رم 8 گیگابایت ترکیب موفقی واسه استفاده روزمره‌ست و میتونه انتخاب خیلی خوبی برای خرید باشه. بد نیست اینم بدونین که امکان ارتقای حافظه داخلی از طریق قرار دادن micro SDXC در درگاه کارت حافظه که با جایگاه سیمکارت دوم مشترکه هم وجود داره. دیگه چی از این بهتر!

 

دوربین گوشی گلکسی A34 سامسونگ

خب می‌رسیم به بخش جذاب و پرطرفدار دوربین‌ها. این بخش توی نتیجه‌گیریمون از بررسی تخصصی گوشی سامسونگ a34 خیلی مؤثره. بریم ببینیم وضعیت دوربین این گوشی چجوریه.

این گوشی 3 تا دوربین دارن. یه لنز اصلی واید، یه لنز اولتراواید و یه لنز ماکرو. دوربین اصلی گلکسی A34، 48 مگاپیکسله که مجهز به فوکوس خودکار با تشخیص فاز و لرزش‌گیر اپتیکال تصویره. دوربین اوتراواید 8 مگاپیکسلی با پوشش 123 درجه و دوربین ماکرو 5 مگاپیکسلی هم دوربین‌های دیگۀ این گوشین. حداکثر رزولوشن فیلم‌برداری A34، 4K با 30 فریم در ثانیه‌ست.

اگه خواستی بیشتر در مورد این مقاله بدونی: بهترین گوشی سامسونگ تا 10 میلیون

دوربین‌های واید و اولتراواید این گوشی در زیر نور خورشید تصاویر بسیار با کیفیت با گستره دینامیکی بالا رو به ثبت می‌رسونن. اما دوربین ماکرو با توجه به فقدان فوکوس خودکار چندان نتیجه مطلوبی رو به دست نمیده. در شب هم دوربین‌های این گوشی با حالت Night Mode عکس می‌گیرن و عملکرد دوربین اصلی خیلی خوبه و دوربین اولتراواید هم قابل قبوله.

دوربین گوشی گلکسیA34 سامسونگ بررسی گوشی سامسونگ a34

در مورد دوربین سلفی هم باید بگیم، گلکسی A34 مجهز به یه دوربین 13 مگاپیکسلی با حداکثر کیفیت فیلم‌برداری 4K هست که تصاویر خیلی خوبی رو ثبت و ضبط میکنه.

در کل اگه بخوایم درباره دوربین گوشی a34 نتیجه‌گیری کنیم باید بگیم که با توجه به این قیمت قطعا نباید انتظار یه دوربین در حد S23 Ultra رو داشته باشین ولی میشه گفت یه گوشی با دوربین خیلی خوب دارین که بسیار کارراه‌اندازه و تمام نیازهای روزانه رو پوشش میده.

باتری و شارژ گوشی گلکسی A34 سامسونگ

یکی از مواردی که توی استفاده روزانه از گوشی خیلی مهمه ظرفیت باتری و مدت زمان نگه‌داشتن شارژه. گلکسی A34 از یه باتری لیتیومی با ظرفیت 5000 میلی‌آمپر ساعت استفاده کرده که قدرت بسیار بالایی داره و کاملا برای استفاده روزانه مناسبه. این گوشی قابلیت پشتیبانی از شارژ سریع رو هم داره و درگاه شارژ اون  UAB Type-C هست.

ارتباطات و سنسورهای گوشی گلکسی A34 سامسونگ

حالا توی بررسی مشخصات گوشی a34 سامسونگ می‌رسیم به حسگرها! توی گوشی A34 از حسگر اثر انگشت، شتاب‌سنج، ژیروسکوپ و قطب‌نما استفاده شده. حسگر اثر انگشت این گوشی زیر صفحه نمایش قرار داره و عملکردش خوب و دقیقه. این گوشی مجهز به وای فای دو بانده و وای فای دایرکته و از شبکه 5G پشتیبانی می‌کنه. همچنین دو سیمکارته هست و GPS  هم داره. البته اگه علاقه‌مند به سنسور تشخیص چهره هستین نباید این گوشی رو انتخاب کنین، چون گلکسی A34 این حسگر رو نداره!

این مقاله هم حتما به دردت می‌خوره: بهترین گوشی سامسونگ تا 15 میلیون

ارتباطات و سنسورهای گوشی گلکسیA34 سامسونگ بررسی گوشی سامسونگ a34

 

سخن پایانی

با یه جست‌وجو در بازار گوشی‌های میان‌رده به یه گوشی با کیفیت به اسم گلکسیA34  می‌رسیم که قیمت بسیار خوبی داره و جزء گوشی‌های پرفروش بازاره. ما به بررسی گوشی A34 سامسونگ پرداختیم تا ببینیم این گوشی چه عملکردی داره و چرا انقدر پرطرفداره. در واقع قیمت خیلی خوب این گوشی رقابت شدیدی رو با گوشی‌های هم‌رده خودش ایجاد کرده و ما رو وسوسه میکنه که بررسی مشخصات گوشی a34 سامسونگ رو از دست ندیم.

بررسی تخصصی و اطلاعاتت خرید گوشی سامسونگ مدل گلکسی a34 نشون میده که این گوشی از لحاظ نمایشگر، دوربین و باتری و تراشه و گرافیک که اصلی‌ترین اجزای یه گوشی واسه استفاده روزانه هستن عملکرد خیلی خوبی داره و کاملا پاسخگوی نیازهای کاربرهاست. از طرفی از لحاظ ظاهری هم گوشی زیباییه و شبیه پرچم‌دارها ساخته شده. این مقاله به بررسی تخصصی گوشی سامسونگ a34 پرداخته تا شما رو برای یه خرید مطمئن آماده کنه.

سوالات متداول

دوربین اصلی A34 دوربین خیلی خوبیه و در روز و شب عملکرد خوبی داره. دوربین اولتراوایدش در روز خیلی خوبه ولی دوربین ماکروش تعریف چندانی نداره.

باتری A34 یه باتری 5000 میلی‌آمپریه که خیلی قویه.

در مورد بازی میشه گفت با توجه به تراشه A34، عملکرد خوبی در اجرای بازی داره. اما بازی‌های خیلی سنگین که نیاز به بحث تخصصی گیمینگ دارن قطعا یه گوشی با قیمت خیلی بالاتر رو می‌طلبن.

هر دو گوشی جزء بهترین گوشی‌های میان‌رده هستن. هر دو کیفیت خوبی دارن و خیلی تفاوتی بینشون نیست. اما در کل نمیشه قاطعانه گفت کدوم بهتره و انتخاب باید براساس نیاز کاربر باشه.

نظر شما راجع به این مقاله چیست؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Fill out this field
Fill out this field
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
You need to agree with the terms to proceed

پربازدیدترین ها

عضویت در خبرنامه

لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

همچنین شاید دوست داشته باشید!