بهترین برنامه های مدیریت پسورد تو گوشی های اندروید

بهترین برنامه های مدیریت پسورد در گوشی های اندروید

ترفند های موبایلی
بدون دیدگاه

احتمالاً برای اکثر آدما این موقعیت پیش اومده که وارد یک برنامه می‌شن و می‌خوان حساب بسازن. با شناختن بهترین برنامه‌های مدیریت پسورد در گوشی های اندروید می‌تونین کار خودتون رو خیلی راحت‌تر از قبل کنین.

امروزه تقریباً همه برنامه‌ها برای کار کردن به یک اکانت نیاز دارن و نمی‌تونین بدون داشتن اکانت از اونا استفاده کنین. مثلاً اگه می‌خواین وارد پورتال دانشجویی‌تون بشین یا حتی یک کتاب از برنامه‌های کتاب‌خوان دانلود کنین، باید یک حساب برای خودتون بسازین. برای ساخت هر اکانت در این برنامه‌ها، باید برای هرکدوم از اونا یک رمز بذارین.

حالا به نظر شما چجوری می‌شه کل این رمزها رو حفظ کرد؟ خب تقریباً  غیرممکنه که بتونین صدها رمز رو حفط کنین.

اینجاست که استفاده از برنامه‌های مدیریت پسورد کارایی خودشون رو نشون میدن. شاید براتون جالب باشه که بدونین شما می‌تونین با استفاده از یک اپلیکیشن مدیریت پسورد، کل رمز برنامه‌های گوشی‌تون رو ذخیره کنین و خیلی راحت به اونا دسترسی داشته باشین. من اینجا بهتون میگم که برای انتخاب یک برنامه پسورد برای موبایل به چه نکاتی توجه کنین و این‌که اصلا به این برنامه‌ها نیاز دارین یا نه.

استفاده از برنامه مدیریت پسورد

استفاده از برنامه مدیریت پسورد

قبل از این‌که من در این مقاله بهترین برنامه های مدیریت پسورد تو گوشی های اندروید رو معرفی کنم، باید بدونین که اصلاً چه مواقعی باید یک برنامه مدیریت پسورد دانلود کنیم؟ برنامه‌هایی مثل فیس‌بوک، توئیتر و لینکدین چه شباهت‌هایی با همدیگه دارن؟

همه این برنامه‌ها تا حالا هک شدن و بقیه افراد تونستن به اطلاعات خیلی از کاربرا دسترسی داشته باشن. اگه اکانت شما توی هر یک از این برنامه‌ها یا برنامه‌های دیگه هک بشه، بقیه مردم به رمز عبورتون دسترسی پیدا می‌کنن و می‌تونن هر موقع که دلشون بخواد، وارد اکانت شما بشن.

به این مطلب هم سر بزن: بهترین نرم‌افزارهای ضبط مکالمه

موضوع مهمی که درباره این مسئله وجود داره که اینه که اگه یک هکر به رمز عبور و نام کاربری یکی از برنامه‌های شما دسترسی داشته باشه، شاید بتونه از اونا برای بقیه برنامه‌ها یا سایت ها هم استفاده کنه.  این جمله به این معنیه که اگه یک رمزعبور مشابه برای چندتا اکانت‌تون بذارین، بیشتر از همیشه در معرض خطر هستین. چه زمان‌هایی به برنامه پسورد برای موبایل نیاز داریم؟

اگه شما جزو اون دسته از افراد هستین که چندصدتا اکانت در برنامه‌های مختلف دارین، استفاده از یک برنامه مدیریت پسورد می‌تونه خیلی بهتون کمک کنه. این برنامه‌ها می‌تونن رمزعبور شما در همه برنامه‌ها رو ذخیره و خیلی خوب از اونا محافظت می‌کنن.

با استفاده از این برنامه‌ها، می‌تونین برای هر سایت و برنامه‌ای که استفاده می‌کنین، یک رمز عبور قوی و محکم بذارین و این باعث می‌شه که امنیت‌تون تا حد خیلی زیادی بالا بره. البته توجه داشته باشین که فقط باید رمز اصلی برای این اپلیکیشن‌ها رو حفظ کنین. حتی بهترین برنامه‌های مدیریت پسورد در گوشی‌های اندروید هم یک مرز دارن که باید اونو حفظ کنین تا بقیه نتونن به منبع اصلی همه رمزهای شما دسترسی داشته باشن.

اگه می‌تونین چندین رمز عبور رو به‌صورت همزمان حفظ کنین، شاید نیازی به این‌جور برنامه‌ها نداشته باشین. ولی چون اکثر سایت‌ها برای دسترسی دادن به کاربرا نیاز به ساخت اکانت و ایجاد رمز دارن، به‌ندرت پیش میاد که یک نفر بتونه کل رمزعبورهای مختلف رو حفظ کنه. واسه همین هم استفاده از برنامه مدیریت رمزعبور می‌تونه کمک زیادی به شما کنه.

استفاده از مدیریت رمزعبور مرورگر

استفاده از مدیریت رمزعبور مرورگر

اکثر مروگرهای وب اصلی که احتمالاً همه شما اونا رو می‌شناسین مثل کروم، سافاری و فایرفاکس، رمزعبورهای قوی و محکمی رو برای وب‌سایت‌ها به کاربرا پیشنهاد می‌کنن. همچنین این برنامه‌ها به شما این امکان رو میدن که رمزعبوری که برای به وب‌سایت انتخاب کردین رو در خود مرورگر ذخیره کنین. البته فراموش نکنین که استفاده از این مرورگرها برای ذخیره رمزعبورها مزایا و معایبی داره.

مزایا بهترین برنامه های مدیریت پسورد در گوشی

مزایا

اگه از یک اکانت یکسان برای یک مرورگر در گوشی، لپ‌تاپ و تبلت‌تون استفاده می‌کنین، وقتی مثلاً با گوشی موبایل یک رمز رو ذخیره کردین، می‌تونین با لپ‌تاپ هم ب اون رمز دسترسی داشته باشین. مثلاً اگه با گوشی‌تون در کروم برای یک سایت رمز گذاشته باشین، می‌تونین با کروم لپ‌تاپ هم به اون رمز دسترسی داشته باشین. این مزیت خیلی خوبیه که باعث می‌شه وقتی به گوشی‌تون دسترسی ندارین، با لپ‌تاپ یا حتی تبلت بتونین خیلی راحت از اون سایت استفاده کنین.

یکی دیگه از مزیت‌های مرورگرها که قبل از شناختن بهترین برنامه های مدیریت پسورد در گوشی‌های اندروید باید بدونین، اینه که مرورگرهایی مثل سافاری و کروم رمزعبورهای قدرتمندی به کاربرا پیشنهاد می‌کنن که هر یک از اونا امنیت خیلی بالایی دارن.

به این مطلب هم سر بزن: بهترین اپلیکیشن‌ های ۲۰۲۱

معایب بهترین برنامه های مدیریت پسورد در گوشی

معایب

یکی از مهم‌ترین معایبی که به استفاده از مدیریت رمز عبور با مرورگرها گرفتن، اینه که فقط به همون مرورگرها محدود میشن و شما نمی‌تونین برای برنامه‌هایی مثل اینستاگرام یا فیس‌بوک هم از اونا استفاده کنین. به همین دلیل هم شما فقط زمانی می‌تونین از این رمزها استفاده کنین که بخواین برای یک سایت رمز بذارین، نه برای برنامه‌های دیگه.

رمز عبور شما فقط برای مرورگر قوی هست و اگه یک نفر برنامه گوگل شما رو هک کنه، به همه رمزعبورهایی که در گوگل ذخیره کردین دسترسی پیدا می‌کنه و می‌تونه وارد همه سایت‌ها شما بشه. برای همین هم باید مطمئن بشین که رمز عبور خوبی انتخاب می‌کنین تا کسی نتونه اون رو هک کنه.

از مدیریت رمز عبور غیرمرورگری استفاده کنین

اگه از یک نرم‌افزار غیرمرورگر برای مدیریت پسوردهاتون استفاده کنین، می‌تونین مطمئن باشین که علاوه بر مرورگرها و وب‌سایت‌ها، رمز عبور کل برنامه‌های دیگه مثل اینستاگرام، یوتیوب و با فیس‌بوک هم در اون ذخیره می‌شن. ادامه این مقاله می‌تونین بعضی از این برنامه‌ها رو ببینید و تصمیم بگیرید که کدوم یکی برای شما مناسب‌تره.

بهترین برنامه‌های مدیریت پسورد درگوشی‌های اندروید

همون طور که تا حالا هم متوجه شدین، استفاده از یک برنامه برای مدیریت پسورد برنامه‌های مختلف اهمیت خیلی زیادی داره. برای همین هم بهتره برنامه‌ای رو انتخاب کنین و کل رمزای برنامه ها و وب‌سایت‌های موردعلاقه‌تون رو داخلش ذخیره کنین. اینجا من چندتا از این برنامه‌ها که عملکرد خیلی خوبی در این زمینه دارن رو معرفی می‌کنم که به شما کمک می‌کنم که یکی از این برنامه‌ها رو به‌عنوان بهترین برنامه رمزگذاری برای گوشی اندروید انتخاب کنین.

بهترین برنامه های مدیریت پسورد تو گوشی های اندروید

LastPass

برنامه LastPass یکی از بهترین برنامه‌هاییه که به شما کمک می‌کنه کل رمزعبورهای برنامه‌های مختلف رو داخلش ذخیره کنین. خوبی این برنامه اینه که اگه می‌خواین از اون برای لپ‌تاپ استفاده کنین، هم روی ویندوز، هم مک و هم لینوکس کار می‌کنه.

اگه هم می‌خواین از این برنامه برای مرورگر هم استفاده کنین، می‌شه گفت که LastPass برای مرورگرهایی مثل کروم، فایر فاکس، سافاری، Edge و Opera کار می‌کنه و می‌تونین رمزعبور وب‌سایت‌ها رو باهاش ذخیره کنین. همچنین اگه هم می‌خواین پسوردهاتون رو با گوشی ذخیره کنین، این نرم‌افزار هم برای سیستم‌عامل اندروید و هم برای آیفون کار می‌کنه. واسه همین هم می‌شه گفت که LastPass بهترین برنامه رمزگذاری برای گوشی اندروید به شمار میره و تقریباً همه می‌تونن ازش استفاده کنن.

این نرم‌افزار که یکی از بهترین برنامه‌های مدیریت پسورد در گوشی های اندروید به شمار میره، یک گزینه رایگان داره و قابلیت‌های خیلی خوبی در اختیار کاربرا قرار میده. البته به‌جز چندتا گزینه کوچیک که برای دسترسی به اونا با هزینه پرداخت کنین، می‌تونین از کل این برنامه استفاده کنین.

با استفاده از این برنامه جذاب، شما می‌تونین رمزعبور خودتون رو به‌صورت کاملاً ایمن با یکی دیگه به اشتراک بذارین. شاید براتون سؤال پیش بیاد که اگه رمزعبور این برنامه رو یادم رفت باید چیکار کنم؟ یکی از مهم‌ترین مزایای این برنامه اینه که در شرایط اضطراری، می‌تونین به رمزعبورتون دسترسی داشته باشین. گزینه‌های دیگه‌ای هم در این برنامه وجود دارن که مربوط به خانواده یا حتی تجارت می‌شن.

DashLane بهترین برنامه های مدیریت پسورد در گوشی های اندروید

DashLane

برنامه DashLane هم یک برنامه دیگه‌اس که می‌‍‌شه گفت اونم بهترین برنامه رمزگذاری برای گوشی‌های اندروید محسوب می‌شه. شما می‌تونین این برنامه رو روی ویندوز، مک، اندروید، آیفون، آید و ChromeOS نصب کنین و کل پسوردهاتون رو داخلش ذخیره کنین. همچنین شما می‌تونین از این نرم‌افزار مدیریت پسورد برای مرورگرهایی مثل کروم، سافاری، فایرفاکس، اج و اچر استفاده کنین.

این برنامه یک گزینه رایگان در دسترس شما قرار می‌ده که با استفاده از اون می‌تونین 50 تا رمزعبور رو داخلش ذخیره کنین. اگه بخواین دسترسی‌های بشتری در این برنامه داشته باشین، بایدد نسخه پولی DashLane رو بخرین و برای این نسخه هم باید 6.49 دلار پرداخت کنین.

Keeper بهترین برنامه های مدیریت پسورد در گوشی های اندروید

Keeper

یکی دیگه از بهترین برنامه های مدیریت پسورد در گوشی های اندروید که محبوبیت خیلی زیادی داره، برنامه Keeper هست که تقریباً رو همه سیستم‌عامل‌ها نصب میشه. پس فرقی نداره که از گوشی اندروید یا آیفون استفاده می‌کنین و یا می‌خوانی با لپ‌تاپ رمز عبورتون رو ذخیره کنین. این برنامه می‌تونه روی سیستم‌عامل‌های مک، ویندوز، لینوکس، اندروید، آیپد، آیفون و ChromeOS نصب بشه.

توجه داشته باشین که اگه نسخه رایگان این برنامه رو داشته باشین، فقط می‌تونین روی یک دستگاه از اون استفاده کنین. بااین‌حال، نسخه سالانه اون به شما این امکان رو می‌ده که بتونین از یک نسخه روی چندین دستگاه استفاده کنین. برای خرید نسخه سالانه، باید 34.99 دلار پرداخت کنین. این نسخه به شما این امکان رو می‌ده که تعداد نامحدودی رمز روی همه دستگاه‌ها ذخیره کنین. همچنین این برنامه یک گزینه‌هایی داره که به افزایش امنیت رمزها کمک زیادی می‌کنه و می‌تونین مطمئن باشین که رمزهاتون جای امنی ذخیره می‌شن.

1Password

برنامه 1Password هم مثل بقیه اپلیکیشن‌ها، بهترین برنامه رمزگذاری روی گوشی های اندروید شناخته می‌شه که روی سیستم‌عامل‌های مک، ویندوز، اندروید، آیفون یا آیپد، لینوکس و ChromeOS کار می‌کنه. همچنین این برنامه پلاگین‌های مرورگرهایی مثل کروم، فایر فاکس، سافاری، مایکروسافت اج و Brave رو داره و می‌تونین رمز وب‌سایت‌ها رو هم ذخیره کنین.

موضوع مهمی که درباره این برنامه باید بدونین، اینه که 1Password هیج نسخه رایگانی عرضه نمی‌کنه و فقط یک نسخه آزمایشی داره. ولی بازم یکی از بهترین برنامه های مدیریت پسورد در گوشی های اندروید به شمار میره.

برای این که بتونین تعداد نامحدودی رمز رو داخل این برنامه ذخیره کنین، باید هر ماه 2.99 دلار خریداری کنین. همچنین این برنامه یک قابلیت خانواده داره که به کاربر این امکان رو می‌ده که اگه رمز عبور رو یادشون رفت، بتونین اونو با خانواده اونا به اشتراک بذارن و به رمزشون دسترسی داشته باشن. به همین دلیل هم می‌شه گفت که این برنامه به‌عنوان بهترین برنامه رمزگذاری برای گوشی های اندروید شناخته می‌‌شه.

نصب برنامه رمزگذاری برای گوشی اندروید

بعد از این‌که بهترین برنامه برای پسورد موبایل رو شناختین، وقت اون می‌رسه که این برنامه رو گوشی یا لپ‌‌تاپ‌تون ذخیره کنین. مهم‌ترین موضوعی که برای انتخاب یک برنامه خوب برای رمزگذاری پسوردهاتون باید به اون توجه کنین، اینه که بتونین از اون در دستگاه‌های مختلفی استفاده کنین.

مثلاً برنامه LastPass از این نظر عالیه و اگه با گوشی‌تون واردش بشین، می‌تونین بعداً هم با لپ‌تاپ یا هر دستگاه دیگه‌ای هم از همون اکانت استفاده کنین. هر موضع که از این برنامه استفاده کنین، می‌تونین خیلی راحت به رمزعبورتون دسترسی داشته باشین.

برای افزایش امنیت پسورد چیکار کنیم؟

علاوه بر استفاده از برنامه‌های مدیریت پسورت که می‌تونین برای ذخیره رمزعبورهاتون ازشون استفاده کنین، روش‌های دیگه‌ای هم برای افزایش امنیت وجود داره. من اینجا بعضی از این روش‌ها که می‌تونن به شما کمک کنن رو معرفی می‌کنم و پیشنهاد می‌کنم حتماً به اونا توجه داشته باشین.

برای افزایش امنیت پسورد چیکار کنیم؟

تأیید دو مرحله‌ای (Two-Factor Authentication)

فعال کردن تأیید دو مرحله‌ای یکی از مهم‌ترین گزینه‌هاییه که باعث میشه امنیت رمز شما افزایش پیدا کنه. این گزینه، ورود به سایت‌ها رو دو مرحله‌ای می‌کنه و این به این معنیه که بعد از فعال کردن این گزینه وقتی می‌‌خواین وارد بشین، باید بعد از وارد ردن رمز عبور هم یک پیامک که رو گوشی‌تون میاد رو وارد کنین. بعد از این‌که بهترین برنامه‌های مدیریت پسورد در گوشی های اندروید رو شناختین، استفاده از این گزینه می‌تونه به افزایش امنیت شما کمک زیادی کنه. همچنین می‌تونین با استفاده از یک برنامه شخص ثالث، رمز عبورتون رو تأیید کنین.

استفاده از این قابلیت باعث می‌شه که اکه احیاناً کسی خواست به اکانت شما وارد بشه، یک پیامک برای شمارتون میاد که متوجه بشین. اگه شما بخواین، می‌تونین فرایند ورود رو ادامه بدین که فقط هم از طریق ارسال پیامک و یا ایمیل انجام میشه.

شاید براتون جالب باشه که بدونین شما می‌تونین این قابلیت رو در اکثر سرویس‌ها مثل گوگل، فیس‌بوک بقیه برنامه‌ها پیاده کنین و امنیت همه اکانت‌هاتون رو افزایش بدین. سایت‌هایی که این قابلیت رو به شما پیشنهاد می‌کنن، از طریق SMS رمزعبوری براتون می‌فرستن که باید در همون چند دقیقه ازش استفاده کنین؛ در غیر این صورت، این رمز عبور منقضی میشه و باید یک‌بار دیگه براتون رمز فرستاده بشه.

به این مطلب هم سر بزن: سبک‌ترین و خوش‌‌دست‌‌ترین گوشی‌ها

استفاده از رمزعبورهای طولانی

استفاده از رمزعبورهای طولانی

یکی از مهم‌ترین موضوعاتی که باید برای افزایش امنیت‌تون ازش غافل نشین، استفاده از رمزعبور طولانیه. شاید براتون جالب باشه که بدونین اگه یک رمزعبور هشت کاراکتری انتخاب کنین، این رمز می‌تونه ترکیبی از 221 تریلیون ترکیب باشه و حدس زدن اون خیلی سخت می‌شه.

البته نباید فکر کنین که یک رمز هشت کاراکتری دیگه هیچوقت هک نمی‌شه. بعضی از ربات‌ها می‌تونن 10 میلیارد ترکیب برای رمزعبور رو در یک ثانیه حدس بزنن! ولی اگه از یک رمزعبور طولانی‌تر مثلاً 12 کاراکتری استفاده کنین، بیشتر از 360000000 ترکیب برای اون وجود داره که حدس زدنش ممکنه صد سال طول بکشه!

خیلی از بهترین برنامه‌های مدیریت پسورد در گوشی‌های اندروید مثل LastPass، به شما این امکان رو میده که تصمیم بگیرین که برای هر رمز عبور، چندتا کاراکتر انتخاب کنین. علاوه بر رمز بقیه اکانت‌ها، توجه داشته باشین که رمزعبور برنامه مدیر پسوردتون حتماً رمزی با 12 کاراکتر داشته باشه.

عدم استفاده از رمزهای آسون

عدم استفاده از رمزهای آسون

احتمالاً برای خیلی از شما پیش اومده تاریخ تولد خودتون یا اعضای خانوادتون رو به‌عنوان رمزعبور برای خیلی از برنامه‌هاتون استفاد می‌کنین. درحالی‌که این خیلی غلطه و شما نباید رمزهایی انتخاب کنین که حدس زدنشون راحت باشه.

مثلاً رمزهایی که نام و نام خانوادگی، تاریخ تولد، پلاک خونه، شماره تلفن و اعداد این‌جوریه، اصلاً برای رمز مناسب نیستن. چون اگه هکرها به اطلاعات شما دسترسی داشته باشن، می‌تونن خیلی راحت تاریخ تولد یا شمارتون رو وارد کنن و ازش برای ورود به اکانت شما استفاده کنن. اگه به هر دلیلی مجبور هستین که از این اعداد و اطلاعات استفاده کنین، مطمئن بشین که این اعداد رو با حروف بزرگ و کوچیک دیگه ترکیب می‌کنین تا پیچیدگی اون کم زیاد بشه.

ترکیبی از حروف بزرگ و کوچیک

اگه می‌خواین از رمزعبورتون در برابر هکرها محافظت کنین، بهتره که هم حروف انگلیسی بزرگ و هم حروف کوچیک انتخاب کنین. علاوه بر طولانی بودن پسوردها، ترکیبی بودن اونا می‌تونه اهمیت خیلی زیادی داشته باشه. موضوع خیلی مهمی که در این زمینه باید به اون توجه داشته باشین، اینه که علاوه بر حروف بزرگ و گوچیک، چندتا نماد هم در اونا استفاده کنین تا یکم خلاقانه‌تر بشن.

برای همین هم قبل از این‌که بهترین برنامه های مدیریت پسورد در گوشی های اندروید بشناسین، باید بدونین جه ترکیب و نمادهایی برای رمز خود انتخاب کنین. مثلاً اگه می‌خواین به رمزعبور قشنگ به جای ILoveNewYork استفاده کنین، عبارت YoR<nU1L0v3 می‌تونه گزینه خیلی بهتر و امن‌تری باشه.

استفاده از پسورد منحصربه‌فرد برای هر برنامه

استفاده از پسورد منحصربه‌فرد برای هر برنامه

برای افزایش امنیت رمزها، باید برای هر برنانه و رسانه اجتماعی یک رمز جداگونه انتخاب کنین. رمزهای شما برای هر برنامه‌ای باید منحصربه‌فرد باشه. حتی اگه از برنامه رمزگذاری برای مدیریت رمزعبور هم استفاده نمی‌کنین، باید رمزعبورهای منحصربه‌فردی برای برنامه‌های مختلف در نظر بگیرین. همه چیز از حساب بانکی گرفته تا برنامه‌های رسانه‌های اجتماعی؛ شما باید برای هر کدوم از این برنامه‌هایه رمزعبور مجزا انتخاب کنین.

شاید بعضی از افراد که نمی‌تونن چندین رمزعبور رو حفظ کنن، ترجیح بدن که یک رمز برای همه برنامه‌ها و اکانت‌های خودشون انتخاب کنن. ولی این کار مثل اینه که اکانت‌تون رو دودستی تقدیم هکرها می‌کنین. واسه همین هم اگه نمی‌تونین همه رمزها رو حفظ کنین، می‌تونین از یک برنامه پسورد برای موبایل استفاده کنین و رمزهای متعددی برای اکانت‌هاتون بذارین.

به این مطلب هم سر بزن: نرم افزار کنترل گوشی برای والدین

تغییر دائمی رمز

یکی از آسون‌ترین کارهایی که می‌تونین برای افزایش اکانت‌تون انجام بدین، اینه که رمزعبورتون رو به‌صورت دائمی تغییر بدین. این کار باعث میشه که اگه احیاناً کسی به رمزعبور قدیمی شما دست پیدا کرد، نتونه از اون برای ورود به حساب‌تون استفاده کنه. برای همین هم باید بهترین برنامه های مدیریت پسورد در گوشی های اندروید بشناسین و رمزهای جدید رو داخلش ذخیره کنین.

توجه داشته باشین که برای انجام این کار، فقط یک عدد یا حرف رو در رمز جدید تغییر ندین و کل رمز رو عوض کنین. مثلاً اگه رمزعبور اولی شما LastName1 بوده و بعداً اونو به LastName2 و بعد هم به LastName3 تغییر بدین، شخصی که دفعه اول به رمز عبور دست پیدا کرده، می‌تونه خیلی راحت با حدس زدن هم به بقیه رمزها دسترسی داشته باشه و اکانت شما رو هک کنه.

حرف آخر

من در این مقاله بعضی از بهترین برنامه های مدیریت پسورد در گوشی‌های اندروید رو به شما معرفی کردم. همون طور که می‌دونین، استفاده از یک رمز برای برنامه‌ها و وب‌سایت‌ها خیلی متداول محسوب می‌شه. شما می‌تونین از برنامه‌های زیادی برای ذخیره این رمزها استفاده کنین. با استفاده از این برنامه‌ها، می‌تونین برای هر برنامه یک رمزعبور بذارین و بتونین امنیت اکانت‌هاتون رو تا حد زیادی افزایش بدین.

سوالات متداول

شاید خیلی از مردم برای این‌که رمزعبورهای مختلف رو یادشون میره، از یه رمز برای همه اکانت‌هاشون استفاده می‌کنن. این کار باعث میشه که امنیت اونا خیلی خیلی پایین بیاد. برای رفع این مشکل، می‌تونین از یه برنامه برای ذخیره رمزها استفاده کنین که امنیت خیلی خوبی هم داره. برنامه‌هایی مثل LastPass، DashLane، Keeper و 1Password می‌تونن گزینه‌های مناسبی باشن.

نظر شما راجع به این مقاله چیست؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Fill out this field
Fill out this field
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
You need to agree with the terms to proceed

پربازدیدترین ها

عضویت در خبرنامه

لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

همچنین شاید دوست داشته باشید!