سرویس های موبایلی هواوی چی هستن

سرویس های موبایلی هواوی چی هستن و چه کاربردی دارن؟

آموزش
3 دیدگاه

سرویس‌های موبایلی هواوی (Huawei Mobile Services) یا به اختصار HMS با گوشی‌های Honor 9X Pro، Huawei Mate XS و Honor View 30 Pro به شکل جهانی شروع به کار کرد. این سرویس در حال حاضر توسط همه گوشی‌ها و تبلت‌های هواوی، از جمله مدل‌های قدیمی هواوی با GMS که قبل از ممنوعیت راه‌اندازی شده بود، پشتیبانی می‌شن. احتمالا تا حالا دیگه همه‌ چیز رو درباره ممنوعیت تجاری هواوی در ایالات متحده می‌دونین.

این شرکت چینی نمی‌تونه با اکثر شرکت‌های آمریکایی از جمله گوگل تجارت کنه. با توجه به شرایط، هواوی از سال گذشته نتونسته گوشی‌های جدیدی با سرویس موبایلی گوگل عرضه کنه. حالا شاید این سوال در ذهن شما ایجاد بشه که این موضوع چرا تا این حد اهمیت داره؟ چون سرویس موبایلی گوگل یا GMS در واقع روح اکثر گوشی‌های موبایل اندروید در بازار به حساب میاد.

سرویس GMS برنامه‌های مختلفی رو از قبیل Google Maps، Google Drive، YouTube، Google Photos، Google Play Store، Google Chrome و غیره رو شامل می‌شه. بدون GMS، گوشی‌های هواوی نه تنها این محصولات ضروری گوگل رو از دست می‌دن، بلکه تعدادی برنامه محبوب دیگه مثل توییتر و اینستاگرام رو هم ندارن. علاوه‌ بر اون، خیلی از برنامه‌های کوچیک‌تر دیگه به زیرساخت ارائه شده توسط گوگل از طریق GMS بستگی دارن.

تنها راه‌حل هواوی برای مقابله با این مشکل، ایجاد پلتفرم رقابتی خود با اسم سرویس‌های موبایلی هواوی یا HMS بود. بنابراین توجه داشته باشین که این هواوی موبایل سرویس یک سیستم عامل مجزا نیست و چیزی به نام سیستم عامل HMS وجود نداره. خیلی از گوشی‌های Honor هم از HMS پشتیبانی می‌کنن؛ اما برند سابق هواوی بار دیگه GMS رو در گوشی‌های جدید خودش مثل سری Honor 50 به دست آورده. حالا نوبت اون رسیده که پی ببرین سرویس‌های موبایلی هواوی چه امکاناتی ارائه می‌ده؛ در ادامه قصد دارم هر چیزی رو که راجع ‌به HMS هواوی نیازه بدونین، شرح بدم.

لیست قیمت گوشی‌های موبایل قیمت روز در سایت ایسل: قیمت گوشی هواوی

HMS چه چیزهایی رو شامل می‌شه؟

سرویس ‌های موبایلی هواوی چی هستن؟

HMS پلتفرمی از هواوی هست که جایگزین برنامه‌ها و سرویس‌های محبوب گوگل مثل Gmail، Maps، Cloud Storage و غیره در گوشی‌های هواوی و آنر می‌شه. با استفاده از این سرویس، هواوی قصد داره هر کاری رو که گوگل برای کاربرها و توسعه‌دهنده‌ها در اکوسیستم اصلی اندورید انجام می‌ده، برای اکوسیستم خودش انجام بده.

هواوی موبایل سرویس‌ها دو بخش دارن که یکی فروشگاه اپلیکیشن با اسم App Gallery هست که مربوط به کاربرها می‌شه و اون یکی به توسعه‌دهنده‌ها ارتباط داره که با اسم HMS Core شهرت داره. HMS Core شامل API، SDK و هواوی سرویس‌های مختلفی می‌شه که توسعه‌دهنده‌ها می‌تونن از اون‌ها برای ساخت و بهبود برنامه‌ها استفاده کنن. هواوی مدعیه که HMS در حال حاضر بیش از 650 میلیون کاربر فعال ماهانه در سراسر جهان داره و گالری برنامه‌های اون در بیشتر از 170 کشور در دسترسه.

HMS چه چیزهایی رو شامل می‌شه؟

سرویس‌های موبایلی هواوی مجموعه‌ای از خدمات رو ارائه می‌ده که هدفش جایگزینی با GMS هست. App Gallery یکی از مهم‌ترین خدماتی هست که توسط هواوی عرضه شده تا جایگزینی برای فروشگاه بزرگ Google Play باشه. در ادامه لیست کلیه خدمات اصلی HMS رو ذکر می‌کنم.

این مقاله هم شاید به کارت بیاد: بهترین گوشی هواوی تا ۵ میلیون

Huawei ID در هواوی موبایل سرویس

Huawei ID

اولین و مهم‌ترین شرط استفاده از سرویس‌های موبایلی هواوی، دارا بودن Huawei ID هست. درست مثل Apple ID یا یک حساب گوگل، Huawei ID به شما این امکان رو می‌ده تا دستگاه‌‌های هواوی‌تون رو شخصی‌سازی کنین. بعضی از اطلاعات شخصی‌تون، از جمله مخاطبین، پیام‌ها، گذرواژه‌های Wi-Fi و موارد دیگه با شناسه هواوی شما همگام‌سازی می‌شه.

Huawei Mobile Cloud

Huawei Mobile Cloud هماهنگ با Huawei ID عمل می‌کنه و به شما این امکان رو می‌ده تا به همه داده‌های دستگاه‌هاتون به صورت یکجا دسترسی پیدا کنین. به‌ واسطه این سرویس مواردی مثل عکس، فیلم، مخاطبین، تقویم، یادداشت‌ها و موارد دیگه جهت پشتیبانی ذخیره می‌شه. فضای ابری هواوی تا 5 گیگابایت فضای ذخیره‌سازی رو به شکل رایگان در اختیار کاربرهاش قرار می‌ده؛ در صورت نیاز هم می‌تونین فضای ذخیره‌سازی اضافی رو تا 2 ترابایت خریداری کنین. اگه قصد دارین به داده‌های ابری هواوی‌تون دسترسی داشته باشین، می‌تونین به سایت cloud.huawei.com مراجعه کنین.

این مقاله هم شاید برات جذاب باشه: ساخت اکانت هواوی

Huawei Assistant در هواوی موبایل سرویس

Huawei Assistant

انواع مدل‌های جهانی گوشی‌های HMS هواوی مثل Honor 9X Pro، Huawei Mate XS و Honor View 30 Pro مجهز به دستیار هواوی هستن. دستیار هواوی در واقع جایگزینی برای دستیار گوگل محسوب می‌شه. این قابلیت دسترسی شما به اطلاعات و برنامه‌های مختلف رو راحت می‌کنه. این دستیار می‌تونه بیشتر دستورهای تعیین شده در دستیار گوگل رو بدون هیچ مشکلی برای گوشی‌های هواوی به ارمغان بیاره.

Huawei Themes

Huawei Themes درواقع برنامه تم سرویس‌های موبایلی هواوی محسوب می‌شه. این برنامه به شما اجازه می‌ده تلفن‌تون رو با تم‌ها، فونت‌ها، نمادها، قفل صفحه‌ها و تصاویر پس‌زمینه مختلف شخصی کنین.

این مطلب هم بهت کمک می‌کنه: بهترین‌ های گوشی هواوی

Huawei Music در هواوی موبایل سرویس

Huawei Music

Huawei Music در واقع سرویس پخش موسیقی اختصاصی خود شرکته. یکی از صفحات رسمی این شرکت اعلام کرد که این برنامه مثل خیلی از برنامه‌های پخش موسیقی قراره جایگاه آهنگ‌های خیلی از هنرمندان محبوب و مشهور باشه. همچنین در Huawei Music موسیقی بر اساس ژانرها، حالات، ملیت و موارد دیگه تقسیم می‌شه. قابلیت Party Mode به کاربرها این امکان رو می‌ده تا یک آهنگ رو همزمان در تلفن‌های همراه مختلف جهت تجربه گوش دادن مشترک پخش کنن.

Huawei Video در هواوی موبایل سرویس

Huawei Video

یکی دیگه از سرویس‌های موبایلی هواوی، سرویس Huawei Video هست که در دستگاه‌های هواوی و آنر با EMUI نسخه 5 یا بالاتر در دسترس هست. این قابلیت حالا فقط برای کاربرهایی کار می‌کنه که دارای شناسه هواوی ثبت شده در ایتالیا یا اسپانیا هستن. این سرویس شامل مجموعه‌های تلویزیونی اروپایی و اسپانیایی، فیلم‌های کوتاه، فیلم‌های ورزشی، مستند و فیلم سینمایی هست.

اگه خواستی بیشتر در مورد این مقاله بدونی: رابط کاربری هواوی

Huawei Browser در هواوی موبایل سرویس

Huawei Browser

مرورگر هواوی ابزاری کاربردی برای گشت‌وگذار در اینترنت هست که می‌تونه برای کاربرها خیلی مفید باشه. مرورگر هواوی رو می‌شه به راحتی شخصی‌سازی کرد و از امکانات مختلف اون بهره برد.

Huawei AppGallery در هواوی موبایل سرویس

Huawei AppGallery

Huawei AppGallery جایگزینی برای فروشگاه گوگل‌پلی در گوشی‌های هواوی و آنر هست. هواوی بیش از یک میلیارد دلار جهت ساخت برنامه برای Huawei AppGallery سرمایه گذاری کرده که به گفته این شرکت تعداد کاربرهای فعال ماهانه اون 530 میلیون نفر هست. نمی‌شه مطمئن بود که هواوی چطور به این اعداد رسیده و آیا این اعداد واقعی هستن یا نه.

در واقع تا حالا هیچ سازمانی ادعاهای هواوی رو برای این آمارها تایید نکرده. به همین دلیل هم نباید از صحت کامل اون‌ها اطمینان داشته باشیم. Huawei AppGallery تقریبا مدت زیادیه که فعالیتش رو شروع کرده؛ اما با‌این‌حال، هنوز برنامه‌های پرطرفدار زیادی در اون وجود ندارن که اون رو برای رقابت، در نزدیکی فروشگاه‌های بزرگی مثل گوگل‌پلی یا فروشگاه اپل قرار بده.

این فروشگاه در حال حاضر برنامه‌ها رو در 18 دسته مختلف از جمله اخبار، رسانه‌های اجتماعی، سرگرمی و موارد دیگه تقسیم‌بندی می‌کنه. از جمله محبوب‌ترین برنامه‌هایی که در این فروشگاه وجود دارن می‌شه به Snapchat، WhatsApp، Amazon، Amazon Prime Videos و The Financial Times اشاره کرد. هنوز برنامه‌هایی مثل اینستاگرام، توییتر و بقیه موارد در فروشگاه برنامه هواوی وجود ندارن.

این مقاله هم حتما به دردت می‌خوره: هارمونی او اس

البته گفته شده که به‌زودی بعضی از اون‌ها در این فروشگاه قرار می‌گیرن. بدیهی هست که شاهد حضور برنامه‌هایی مثل YouTube، Gmail، Google Photos، Google Maps، Drive و غیره در فروشگاه هواوی نخواهیم بود. این برنامه‌ها احتمالا تا زمانی که محدودیت‌های ایالات متحده برداشته نشه، در گوشی‌های هواوی در دسترس نخواهد بود. از طرف دیگه، هواوی اعلام کرده که اگه کاربرها موفق نشن برنامه‌ مورد نظرشون رو در فروشگاه پیدا کنن، می‌تونن اسم برنامه مورد علاقه‌شون رو در لیست خاصی قرار بدن.

وقتی که اون برنامه در دسترس قرار گرفت، کاربرهایی که اون رو در این لیست قرار داده بودن، از عرضه اون باخبر می‌شن. یکی دیگه از قابلیت‌های سرویس‌های موبایلی هواوی که توسط فروشگاه این شرکت عرضه شده، ویژگی Quick Apps هست. Quick Apps در واقع دسته‌ای از برنامه‌های رایگان با حجم خیلی کم محسوب می‌شه.

هواوی می‌گه که کاربرها می‌تونن بیش از 2000 برنامه سریع رو به جای 20 برنامه معمولی تنها با 1 گیگابایت فضا در اختیار داشته باشن. ما نمی‌دونیم که کدوم برنامه‌ها در قالب Quick Apps موجود هستن؛ اما این شرکت ادعا می‌کنه که بیشتر از 1700 مورد از اون‌ها تا حالا منتشر شده و تعداد بیشتری هم در راهه. در هر صورت مشخصه که هواوی برنامه‌های گسترده‌ای رو برای فروشگاه اختصاصی خودش در نظر داره.

HMS Core در هواوی موبایل سرویس

HMS Core

خب حالا می‌خوام به این سوال جواب بدم که برنامه hms core چیست؟ سرویس‌های هواوی موبایل شامل مجموعه‌ای از خدمات توسعه‌دهنده به اسم HMS Core هست. این خدمات شامل ابزارهایی برای ردیابی مکان، ورود به سیستم، خریدهای درون برنامه‌ای، تبلیغات، تشخیص چهره، تشخیص متن و موارد دیگه می‌شه.

به این مطلب هم سر بزن: بهترین گوشی هواوی تا ۷ میلیون

توسعه‌دهنده‌ها می‌تونن از این خدمات اصلی و بقیه API‌ها و SDKهای ارائه شده توسط هواوی جهت ساخت برنامه‌های کاربردی برای سرویس‌های موبایلی هواوی استفاده کنن. هواوی علاوه بر ارائه ابزارهای لازم به توسعه‌دهنده‌ها، اون‌ها رو با پول نقد تشویق می‌کنه تا برنامه‌هاشون رو به HMS منتقل کنن. گفته می‌شه که این شرکت با توسعه‌دهندگان در بازار همکاری می‌کنه تا اطمینان حاصل کنه که برنامه‌های برتر اندروید در گوشی‌های هواوی از قبل نصب بشن.

جمع‌بندی

محدویت‌های ایالات متحده آمریکا باعث شد تا هواوی سرویسی به اسم سرویس موبایلی هواوی یا HMS رو راه‌اندازی کنه. این شرکت با توسعه هر چه بیشتر HMS می‌تونه توجه کاربرهای بیشتری رو به سمت خودش جلب کنه. بدون شک این سرویس در آینده می‌تونه درخشش بالایی داشته باشه و مورد توجه کاربرهای زیادی قرار بگیره. در ادامه برای دونستن قیمت گوشی با ابسل همراه باش.

سوالات متداول

خدمات hms برای گوشی‌های فاقد سرویس گوگل طراحی شدن و به کاربرها اجازه می‌ده از خدمات اختصاصی این شرکت که شامل امکانات مفید و کاربردیه، استفاده کنن.

نظر شما راجع به این مقاله چیست؟

3 دیدگاه. Leave new

  • من وقتی میخوام اپ رو آپدیت کنم مینویسه
    Unable to confirm your service area. Login to access services
    باید چیکار کنم؟؟
    مشکل برای اپ های خودت موبایله و من حتی نمیتونم از گیم سنترم استفاده کنم
    لطفاً راهنمایی کنید🙏

    پاسخ
  • پریا صیفی
    بهمن 9, 1401 12:22 ب.ظ

    سلام اپلیکیشن‌های ایرانی با این گوشی های hms‌ هواوی سازگاری دارن؟

    پاسخ
  • شیرخوانی
    بهمن 9, 1401 12:21 ب.ظ

    من سرویس Huawei Mobile Cloud رو ندارم چجوری فعالش کنم؟

    پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Fill out this field
Fill out this field
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
You need to agree with the terms to proceed

پربازدیدترین ها

عضویت در خبرنامه

لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

همچنین شاید دوست داشته باشید!