تجربه بازی با گوشی بلک شارک 4

تجربه بازی با گوشی بلک شارک 4 (پابجی و کالاف دیوتی)

بررسی محصولات
2 دیدگاه

از وقتی که بازار بازی‌های موبایلی داغ شده و طرفداران این بازی‌ها نسبت به گذشته بیشتر شدن، هر روز شاهد ارائه گوشی‌های گیمینگ مختلفی توسط برندهای سرشناس حوزه موبایل هستیم. یکی از بهترین گوشی‌های کمپانی شیائومی که به عنوان بلک شارک 4 شناخته می‌شه در سال 2021 به منظور ارائه تجربه گیمینگ روانه بازار موبایل‌های هوشمند شده. در این مقاله تجربه بازی با گوشی بلک شارک 4 رو بررسی می‌کنیم و نقاط قوت و ضعف اون رو مورد بررسی قرار می‌دیم. اگه دنبال خرید گوشی گیمینگ تمام‌عیار هستین، تا آخر این مقاله با مجله تخصصی ایسل همراه باشین!

مشخصات سخت‌افزاری گوشی بلک شارک 4

همونطور که گفتیم، بلک شارک 4 شیائومی در سال 2021 راهی بازار شده و در بین گوشی‌های هم‌رده خودش یه غول قدرتمند به حساب میاد که می‌تونه گیم‌های با گرافیک و کیفیت بالا رو به خوبی اجرا کنه. بلک شارک 4 این قدرت زیاد رو مدیون سخت‌افزار پیشرفته‌ای است که داخل خودش داره.

مشخصات سخت‌افزاری گوشی بلک شارک 4

پردازنده گوشی بلک شارک 4

نسل 4 گوشی گیمینگ بلک شارک از یه پردازنده Snapdragon 870 5G در کنار رم‌های 6/8 و 12 گیگابایتی استفاده می‌کنه که در نسخه‌های مختلف این گوشی متفاوت هستن. این گوشی از یه صفحه نمایش 6.67 اینچی با رزولوشن صفحه 1080×2400 پیکسل بهره می‌بره که کیفیت نسبتاً بالایی رو برای کاربران فراهم می‌کنه. استفاده از پردازنده‌ گرافیکی آدرنو 650 یکی دیگه از مهم‌ترین ویژگی‌های سخت‌افزاری بلک شارک 4 به شمار می‌ره که امکان اجرای گرافیکی‌ترین بازی‌ها رو برای گیمرهای موبایلی فراهم می‌کنه.

جالبه بدونین پردازنده 8 هسته‌ای گوشی بلک شارک 4 به نحوی طراحی شده که در حین اجرای کارهای سبک فقط چند هسته فرعی درگیر بشن و به این ترتیب انرژی کمتری از گوشی گرفته بشه. این ویژگی به ذخیره انرژی باتری و استهلاک کمتر قطعات دیگه گوشی کمک زیادی می‌کنه. در مواقعی هم که قدرت پردازشی زیادی برای انجام کارها لازمه، تمام هسته‌ها از جمله هسته‌های مرکزی درگیر می‌شن تا کارها به بهترین نحو صورت بگیرن.

این مقاله هم شاید به کارت بیاد: بهترین بازی­ های ترسناک جهان

باتری گوشی بلک شارک 4

در تجربه بازی با بلک شارک 4 می‌بینیم که این گوشی از یه باتری لیتیوم پلیمری با ظرفیت 4500 میلی آمپر ساعت استفاده کرده که زمان نسبتاً خوبی رو در اختیار کاربران برای تجربه بازی‌های مورد علاقه‌شون قرار می‌ده. به این ترتیب با استفاده از این گوشی شیائومی می‌تونین برای بیشتر از 5 تا 6 ساعت بطور مداوم گیم‌های سنگین رو بازی کنین؛ بدون این که نیازی به شارژ کردن گوشی داشته باشین. البته این زمان برای بازی به صورت مداومه. اگه در کنار اون استفاده روزمره هم داشته باشین، می‌‍تونین برای یه روز کامل از گوشی استفاده کنین.

از مزایای دیگه‌ای که می‌شه در مورد گوشی بلک شارک 4 به اون اشاره کرد، شارژر 120 واتی این گوشیه. حتی اگه شارژ باتری گوشیتون تموم شد، جایی برای نگرانی نیست. طبق ادعای شیائومی با استفاده از این شارژر پرسرعت می‌تونین در حدود 17 دقیقه، درصد باتری گوشیتون رو از صفر به 100 برسونین.

دوربین

وقتی درباره گوشی‌های گیمینگ صحبت می‌کنیم، دوربین اهمیت چندانی نداره و معمولاً هم از کیفیت زیادی برخوردار نیست. به همین دلیل در نقد و بررسی بلک شارک 4 هم می‌بینیم که روی این قطعه تمرکز زیادی صورت نگرفته و از 3 لنز 48/8/5 مگاپیکسلی برای دوربین اصلی و از یه لنز 20 مگاپیکسلی برای دوربین سلفی استفاده شده. این کیفیت دوربین نسبت به بازه قیمتی که گوشی داره، پایین‌تره اما چون گوشی کاربری گیمینگ داره، قابل توجیهه.

دوربین در تجربه بازی با گوشی بلک شارک 4

سیستم عامل و رابط کاربری بلک شارک 4

گوشی بلک شارک 4 در زمان عرضه و به صورت پیش‌فرض از اندروید 11 پشتیبانی می‌کنه اما مطابق انتظار دو آپدیت بعدی این سیستم عامل رو دریافت خواهد کرد. رابط کاربری این گوشی هم JoyUI 12.5 در نظر گرفته شده. این رابط کاربری در واقع همون MIUI 12.5 تلقی می‌شه که در این گوشی برای تجربه گیمینگ بهینه شده.

از قابلیت‌هایی که تجربه بازی‌های مختلف با گوشی بلک شارک 4 رو برای کاربران راحت‌تر و لذت‌بخش‌تر می‌کنه، می‌تونیم به شارک اسپیس (Shark Space) اشاره کنیم. این فضا به صورت اختصاصی برای گوشی‌های سری شارک از برند شیائومی طراحی شده و قابلیت‌های ویژه‌ای رو در اختیار گیمرهای موبایلی قرار می‌ده.

شما می‌تونین در شارک اسپیس تنظیمات دلخواهتون رو اعمال کنین تا وقتی وارد محیط بازی‌ها می‌شین، همه این تنظیمات به صورت خودکار اعمال بشن؛ برای مثال سایلنت کردن گوشی، رفتن گوشی به حالت هواپیما و… . همچنین با استفاده از این فضا می‌تونین کنترلرهای بازی‌های مختلف رو در پیشرفته‌ترین حالت شخصی‌سازی کنین.

این مقاله هم شاید برات جذاب باشه: بهترین بازی‌های کامپیوتر pc

از کاربردهای دیگه شارک اسپیس می‌تونیم به کنترل و شخصی‌سازی تریگرهایی اشاره کنیم که در پنل کناری گوشی کار گذاشته شدن. همچنین با استفاده از شارک اسپیس می‌تونین کیبورد، ماوس و ابزارهای دیگه‌ای رو به گوشی خودتون وصل و ازشون استفاده کنین. یکی دیگه از کاربردهای شارک اسپیس که برای گیمرهای آنلاین خیلی مهمه، اینه که می‌تونین از طریق منوی این برنامه، کیفیت گرافیک و فریم ریت رو به صورت دستی تنظیم کنین و بهترین گرافیک و فریم ریت رو در تجربه بازی انتخاب کنین.

تجربه بازی با گوشی بلک شارک 4 در پابجی

پابجی یکی از محبوب‌ترین بازی‌های آنلاین در سبک بتل رویال به شمار می‌ره که در کشور ما هم طرفداران زیادی داره. در این بخش می‌خوایم بررسی کنیم که گوشی بلک شارک 4 چه عملکردی در اجرای این بازی داره. اعمال تنظیمات اولیه در شارک اسپیس و اجرای بازی PUBG در این حالت می‌تونه بهترین تجربه بازی در بلک شارک 4 رو براتون به ارمغان بیاره.

در تست‌هایی که انجام شده، بازی پابجی روی حالت گرافیکی Ultra HD قرار داده شده و فریم ریت هم روی حالت Ultra و 90 FPS قرار داده شده. به این ترتیب می‌خوایم ببینیم که گوشی چه عملکردی در این شرایط سخت خواهد داشت. در ابتدا می‌بینیم که بازی با کیفیت فوق‌العاده و بدون هیچ لگی اجرا می‌شه و شما می‌تونین نهایت لذت رو از بازی ببرین.

تجربه بازی با گوشی بلک شارک 4 در پابجی

اگه 30 دقیقه با استفاده از گوشی بلک شارک 4، گیم پابجی موبایل رو تجربه کنین، می‌بینین که این گوشی چه عملکرد قابل قبولی از خودش به نمایش می‌ذاره. بعد از نیم ساعت از شروع بازی، هنوز هم شاهد هیچ لگ یا افت کیفیتی نیستیم و هنوز هم فریم ریت روی 90 باقی مونده. حتی اگه در این مدت درگیر بتل‌های سنگین و پرسرعت باشین، باز هم گوشی بدون ذره‌ای افت کیفیت، بازی رو به نمایش می‌ذاره. در پایان نیم ساعت اول،CPU افزایش دمای 10 درجه‌ای و باتری افزایش دمای 5 درجه‌ای رو تجربه می‌کنه. همچنین حدود 11 درصد از باتری هم در این مدت مصرف می‌شه.

در نیم ساعت دوم تجربه بازی پابجی با گوشی بلک شارک 4، این گوشی رو بیشتر تحت فشار قرار می‌دیم و اسکرین رکوردر صفحه رو هم فعال می‌کنیم تا ببینیم این دستگاه گیمینگ چه عملکردی از خودش به نمایش می‌ذاره. با وجود این که گوشی برای زمان بیشتری تحت فشار قرار می‌گیره، اما باز هم به هیچ وجه شاهد افت کیفیت تصویر نیستیم. فریم ریت بعضی مواقع بین 90 و 60 سوییچ می‌شه اما اکثر مواقع روی 90 FPS قرار داره؛ بطوری که شما اصلاً متوجه سوییچ شدن فریم ریت بین دو مقدار مختلف نمی‌شین.

در نیم ساعت دوم بازی باتری گوشی از 100 درصد به 76 درصد کاهش پیدا کرده؛ به عبارتی بعد از 1 ساعت بازی کردن پابجی، 24 درصد از شارژ باتری مصرف شده. دمای CPU بعد از یک ساعت به 60 درجه رسیده و دمای باتری هم تا 46 درجه سانتی گراد افزایش پیدا کرده. دمای بدنه هم چیزی حدود 48 درجه شده. حالا می‌تونیم بگیم که گوشی داغ شده و بهتره برای یه مدت استراحت کنه. ویژگی خوبی که این گوشی داره، گرمای خودش رو از همه جهات پخش می‌کنه و زودتر سرد می‌شه؛ اگه دقت کنین، می‌بینین که داغی گوشی از پنل پشتی، کناره‌ها، صفحه نمایش و … به بیرون انتقال داده می‌شه.

در حالت کلی تجربه بازی با گوشی بلک شارک 4 در گیم پابجی برای گیمرها قطعاً لذت‌بخشه؛ چرا که می‌تونن بدون هیچ افت کیفیت و ایراد خاصی این بازی جذاب رو تجربه کنن. تنها ایرادی که می‌شه به این گوشی در تجربه بازی‌های سنگین وارد کرد، اینه که بعد از حدوداً یک ساعت بازی کردن گوشی افزایش دمای زیادی رو از خودش نشون می‌ده.

این مطلب هم بهت کمک می‌کنه: بهترین گوشی برای بازی PUBG

تجربه بازی Call of Duty Mobile با گوشی بلک شارک 4

Call of Duty Mobile یکی از گیم‌هایی به شمار می‌ره که برای اجرای اون به یه گوشی با سخت‌افزار و امکانات نرم‌افزاری بسیار قدرتمند نیاز دارین. بلک شارک 4 هم دقیقاً یکی از همون گوشی‌های قدرتمند موجود در بازاره که می‌تونه امکان تجربه این بازی هیجان‌انگیز رو با بالاترین کیفیت براتون فراهم کنه. در این بخش می‌خوایم بررسی کنیم که بلک شارک 4 در اجرای بازی Call of Duty Mobile تا چه حد موفقه و چه عملکردی داره.

اگه بازی کالاف دیوتی موبایل رو با گوشی بلک شارک 4 در حالت بالاترین گرافیک و بیشترین فریم ریت تجربه کنین، می‌بینین که در محیط‌های مختلف، چه در موقع بتل‌های سنگین، چه در زمان ماشین‌سواری و چه در موقع فرود اومدن روی نقشه شاهد هیچ لگ یا افت کیفیتی نیستین. اجرای بازی با گرافیک و فریم ریت بالا و همچنین سریع و روان بودن در اجرای حرکات مختلف از بارزترین ویژگی‌هایی هستن که می‌تونیم برای گوشی بلک شارک 4 در موقع اجرای بازی Call of Duty Mobile بهشون اشاره کنیم.

تجربه بازی Call of Duty Mobile با گوشی بلک شارک 4

وقتی با استفاده از گوشی بلک شارک 4 بازی کالاف دیوتی موبایل رو حتی برای چند ساعت اجرا می‌کنین، شاهد افت کیفیت فاحشی نیستین. مخصوصا در ساعات اولیه هیچ لگ یا افت فریم ریتی در این گوشی دیده نمی‌شه.

در تجربه بازی با گوشی بلک شارک 4 و در طی تست‌هایی که موقع اجرای بازی Call of Duty Mobile صورت گرفته، مشاهده شده که این گوشی در طی 20 دقیقه حدوداً 8 درصد از شارژ باتری رو مصرف می‌کنه که این عدد در نوع خودش جالبه. دمای بدنه گوشی هم بعد از 20 دقیقه تجربه بازی به چیزی حدود 40 درجه می‌رسه و تا حدودی به داغ کردن نزدیک می‌شه؛ این نشون می‌ده که در طی بازی‌های طولانی‌مدت (در حد چند ساعت) باید هر از چندگاهی، چند دقیقه به گوشی استراحت بدین.

این مقاله هم حتما به دردت می‌خوره: بهترین گوشی برای بازی کالاف دیوتی

تجربه بازی با بلک شارک 4 در اجرای بازی Asphalt 9

بازی Asphalt 9 یکی از بهترین و گرافیکی‌ترین بازی‌ها در دسته‌بندی ماشین‌سواری به شمار می‌ره و طرفداران زیادی در جهان و همچنین کشور ما داره. به دلیل همین گرافیک بالا به یه گوشی با سخت‌افزار قدرتمند نیاز دارین تا بازی رو در بهترین کیفیت اجرا کنین.

در نقد و بررسی گوشی بلک شارک 4 در حین اجرای بازی Asphalt 9، گرافیک رو در حالت High و فریم ریت رو روی 60 FPS قرار دادیم تا عمکلرد گوشی رو در این حالت ارزیابی کنیم. تجربه بازی با گوشی بلک شارک 4 در مورد بازی Asphalt 9 نشون می‌ده که این گوشی نه تنها بازی رو با فریم ریت بالا اجرا می‌کنه، بلکه در صورت بازی طولانی‌مدت هم خبری از افت کیفیت نیست.

تجربه بازی با بلک شارک 4 در اجرای بازی Asphalt 9

شارژ باتری گوشی بلک شارک 4 در طول تجربه بازی Asphalt 9 بعد از نیم ساعت بازی حدودا 15 تا 20 درصد مصرف می‌شه که مقدار بهینه‌ای محسوب می‌شه. حین تجربه این بازی هم بعد از چند ساعت بازی شاهد داغ شدن نسبی بدنه هستیم که نشون می‌ده گوشی نیاز به چند دقیقه استراحت داره.

اگه خواستی بیشتر در مورد این مقاله بدونی: بهترین بازی های رایگان

نتیجه‌گیری

یکی از بهترین گوشی های گیمینگ که می‌تونین تهیه کنین و ازش برای تجربه بازی‌های سنگین و گرافیکی استفاده کنین، بلک شارک 4، محصول قدرتمند شیائومیه. به همین دلیل در این مقاله تجربه بازی با گوشی بلک شارک 4 رو از جهت‌های مختلف بررسی کردیم. در ابتدای مقاله سخت افزار گوشی رو معرفی کردیم و در ادامه هم عمکلرد اون رو در اجرای 3 بازی مختلف مورد بررسی قرار داریم. اگه سوالی در این زمینه دارین، در بخش نظرات مطرح کنین تا کارشناسان ما در سریع‌ترین زمان ممکن بهش پاسخ بدن.

سوالات متداول

با این گوشی می‌تونین سنگین‌ترین بازی‌ها رو برای بیشتر از 5،6 ساعت به صورت مداوم بازی کنین؛ بدون این که نیاز به شارژ کردن اون داشته باشین. البته باید مواظب داغ شدن گوشی باشین.

نظر شما راجع به این مقاله چیست؟

2 دیدگاه. Leave new

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Fill out this field
Fill out this field
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
You need to agree with the terms to proceed

پربازدیدترین ها

عضویت در خبرنامه

لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

همچنین شاید دوست داشته باشید!