شرکت های تولید کننده گوشی چینی

مشهورترین شرکت های چینی تولیدکننده موبایل کدوما هستن؟

بررسی محصولات
4 دیدگاه

در این مقاله می‌خوام به معرفی و مقایسه چند مورد از معروف‌ترین شرکت های چینی تولیدکننده موبایل از جمله هواوی، شیائومی، ریلمی، وان پلاس، اپو، ویوو، تکنو، میز، لنوو بپردازم که حتی ممکنه اسم بعضی از اون‌ها رو هم نشنیده باشین.

همونطور که می‌دونین در چند سال گذشته چینی‌ها با بهره‌گیری از به‌روزترین فناوری‌ها در زمینه تولیدات موبایل تونستن گام بلندی در تولید این محصولات بردارن، پس اگه شما هم به دنبال خرید گوشی موبایل با کیفیت چینی هستین و در انتخاب نوع برند دچار سردرگمی شدین تا آخر این مقاله با من همراه باشین.

شرکت های چینی تولیدکننده موبایل

امروزه برندها و کمپانی‌های زیادی در زمینه طراحی و تولید انواع گوشی هوشمند فعالیت می‌کنن که از معروف‌ترین برندها می‌تونم به برندهای چینی اشاره کنم.این برندها و شرکت‌های چینی تولیدکننده موبایل در گذشته طرفدارای زیادی نداشتن. چون کیفیت اون‌ها در مقایسه با تولیدات کشورهای دیگه پایین‌تر بود.

شرکت‌های چینی تولیدکننده موبایل

بخشی از این موضوع مربوط به شرکت‌های چینی تولید کننده موبایل و تبلت بود که بیشتر محصولاتی فاقد استانداردهای لازم رو به بازار ارائه می‌دادن . قسمتی هم به عهده واردکننده‌های ایرانی بود که محصولات بی‌کیفیت چینی رو به بازار فناوری ایران ارائه می‌کردن.

اما همونطور که دیدین در چند سال گذشته چین با شتاب زیادی در حال حرکت در بازار گوشی‌های تلفن همراه در جهانه که به موجب اون دید منفی کاربرا به این گوشی‌ها از بین رفته و طرفدارای خیلی زیادی پیدا کردن. چین این بار با بهره‌گیری از جدیدترین و پیشرفته‌ترین تکنولوژی‌های روز دنیا در زمینه گوشی تلفن همراه تونسته کیفیت محصولات خودش به‌طور قابل توجهی افزایش بده.

این مطلب رو از دست نده:  همه چیز در مورد رجیستری موبایل

تولیدکننده چینی موبایل هواوی (Huawei)

اگه بخوام به معرفی و بررسی برندهای چینی تولیدکننده موبایل بپردازم قطعاً هواوی در رده اول این فهرست قرار می‌گیره. هواوی در سال 1987 تأسیس شد و پیشرو در زمینه ارائه زیر ساخت‌های فناوری اطلاعات و ارتباطات (ICT) و دستگاه‌های هوشمنده.

هواوی تقریباً 197هزار نفر کارمند داره و در بیشتر از 170 کشور و منطقه از جمله ایران فعالیت می‌کنه و به بیشتر از سه میلیارد نفر در سراسر جهان خدمات ارائه می‌ده.

تولیدکننده چینی موبایل هواوی (Huawei)

هدف اصلی این تولیدکننده چینی موبایل، ارائه خدمات دیجیتال به هر فرد، خانه و سازمان و غیره برای جهانی کاملاً متصل و هوشمنده. هواوی ارتباطات همه جانبه رو پیش برده و دسترسی برابر به شبکه‌ها رو آسون می‌کنه تا پایه و اساس جهان هوشمند ایجاد بشه. هواوی یک شرکت خصوصیه که کاملاً متعلق به کارکنان اونه و هیچ سازمان دولتی یا سازمان خارجی در Huawei سهام نداره.

در سال‌های گذشته با تولید انواع گوشی هواوی مخصوص عکاسی، فاصله خودش رو از بقیه برندهای چینی افزایش داده. هوآوی بین سال‌های 2018-2020 چند بار تونست رتبه دوم رو از اپل بگیره اما تحریم‌های آمریکا باعث شد هوآوی از بازار رقابت حذف بشه.

گوشی‌های موبایل‌ و تبلت‌های تولیدی شرکت هواوی کیفیت متوسط رو به بالا دارن و در زمینه تکنولوژی از جمله پیشروترین تولیدات تلفن همراه به حساب میان.

تولیدکننده چینی موبایل شیائومی (Xiaomi)

شرکت چینی تولیدکننده موبایل شیائومی در آوریل 2010 تأسیس شد. این برند رو می‌شه خاص‌ترین برند تکنولوژی در جهان نامید چرا که علاوه بر ساخت گوشی و گجت، وارد دیگر حوزه‌های تکنولوژی هم شده که الان پا به ساخت خانه‌های هوشمند هم گذاشته. لیست قیمت گوشی شیائومی را می تونین از سایت ایسل ببینین.

شیائومی همیشه در حال به‌روزرسانی و آپدیت‌شدن و به‌طور مدام نوآوری‌ها، تجربه کاربری با کیفیت بالا و کارایی عملیاتی رو دنبال می‌کنه. این شرکت بی وقفه، محصولات باکیفیت خودش رو با قیمت منصفانه در اختیار کاربرا قرار می‌ده تا همه مردم جهان با استفاده از فناوری نوآورانه از زندگی، بهتر لذت ببرن.

تولیدکننده چینی موبایل شیائومی (Xiaomi)

در واقع شیائومی یکی از پیشروترین شرکت‌های تولیدکننده گوشی‌های هوشمند در جهانه. سهم بازار این شرکت از نظر میزان عرضه تلفن‌های هوشمند در چند ماه اول سال 2021 در رتبه نخست جهانی قرار داره.

یکی از دلایل اصلی محبوبیت گوشی‌های موبایل شیائومی در مدت زمان کوتاه، داشتن کیفیت فوق العاده و قیمت مناسبه، همچنین گوشی و سایر محصولات این برند در ایران به راحتی در دسترس هستن و شرکت‌های مختلفی به گارانتی محصولات شیائومی مشغول هستن.

این مقاله هم شاید به کارت بیاد: بهترین گوشی شیائومی

تولیدکننده چینی موبایل OPPO

برند اوپو یکی از پرفروش‌ترین برندهای چینی محسوب می‌شه که در بین کاربران از محبوبیت بالایی برخورداره. این برند از سال 2004 به‌طور رسمی فعالیت خودش رو شروع کرده و با گسترش و افزایش تولیداتش در سال 2016 به بزرگ‌ترین سازنده موبایل چینی تبدیل شد.

OPPO در سال 2019 با فروش محصولاتش در بیشتر از 200 هزار فروشگاه در سراسر جهان به بهترین شرکت چینی تولید کننده موبایل تبدیل شد و به عنوان پنجمین برند بزرگ گوشی هوشمند در بازار جهانی مطرح شد.

تولیدکننده چینی موبایل OPPO

OPPO عمده تمرکز خودش رو صرف تولید گوشی‌های هوشمند، هدفون‌ها، آمپلی‌فایرها و ساعت‌های هوشمند کرده و در بین کاربرا محبوبیت و جذابیت خاص خودش رو داره. تلفن‌های هوشمند شرکت OPPO بیشتر گوشی‌های گران‌قیمتی هستن و در مقایسه با گوشی‌های هم‌رده خودش قیمت بالاتری دارن.

شاید این مقاله رو دوست داشته باشین: خوش دست ترین گوشی

تولیدکننده چینی موبایل ریلمی

ریلمی یک نام تجاری فناوریه که به‌طور رسمی در 28 اوت 2018 توسط اسکای لی تأسیس شد. هدف Realme اینه که محصولات رو با کیفیت بالا به کاربرا ارائه بده. این سازنده چینی متعهده که یک نام تجاری تکنولوژی با روند جدید باشه.

این سازنده چینی موبایل هم تونسته در طی مدت زمان خیلی کوتاهی وارد میدان رقابت با بقیه برندها بشه و موقعیتی رو برای خودش در این میدان رقابتی به‌دست بیاره.

تولیدکننده چینی موبایل ریلمی

گوشی‌های موبایل هوشمند realme با توجه به امکاناتی که در اختیار کاربرا قرار می‌دن قیمت‌های خیلی مناسب و مقرون به صرفه‌ای هم دارن و تونستن طیف وسیعی از سلیقه کاربرا رو پوشش بدن. به‌طور کلی، قیمت گوشی ریلمی اولین نقطه قوت این برند محسوب می‌شه. جالبه بدونین که ریلمی زیر مجموعه OPPO هستش.

تولیدکننده چینی موبایل وان پلاس (OnePlus)

وان پلاس هم یکی دیگه از شرکت‌های چینی تولید کننده موبایل در دنیاست که با تولید محصولات کم اما باکیفیت تونسته در مدت 5 سال به شهرت جهانی دست پیدا کنه. طبق نظرسنجی‌ها و بررسی‌های صورت گرفته در بین کاربران مشخص شد که وان پلاس با کیفیت‌ترین تولیدکننده چینی موبایل در دنیا هستش.

محصولات وان‌پلاس از نظر کیفیت با گوشی‌های بالارده اپل، سامسونگ و هواوی رقابت می‌کنن و در خیلی از بررسی‌های تخصصی در رده‌ای بالاتر قرار می‌گیرن به‌طوری که این روزها وان‌ پلاس فروش خوبی رو برای گوشی‌های پرچمدار خودش تجربه می‌کنه.

تولیدکننده چینی موبایل وان پلاس (OnePlus)

هدف اصلی وان پلاس اینه که به بازار فناوری ثابت کنه که می‌شه محصولاتی خیلی باکیفیت رو با قیمتی ارزون‌تر به بازار ارائه کرد. این برند چینی برای تولید محصولات خودش از روش اپل پیروی می‌کنه و هر سال فقط از یک یا دو مدل گوشی هوشمند خودش رونمایی می‌کنه.

از برترین مزیت گوشی وان پلاس که اون رو از بقیه برندها متمایز می‌کنه بهرمندی شش ساله محصولات این کمپانی از پشتیبانی نرم افزاریه. به‌طور کلی مشکلات سخت افزاری در محصولات OnePlus خیلی نادره، اما به‌طور کلی پیدا کردن لوازم جانبی برای این گوشی‌ها در ایران کار آسونی نیست. جالبه بدونین که وان پلاس در گذشته زیر مجموعه اوپو بوده، اما چند سالیه که جدا شده و مستقل عمل می‌کنه.

تولید کننده چینی موبایل VIVO

ویوو از شرکت‌های خیلی خوب چینیه که به احتمال زیاد تا چند سال آینده مثل شیائومی بتونه نظر کاربرای ایرانی رو به خودش جلب کنه. محصولات ویوو به‌صورت سفارشی از چین به ایران وارد می‌شن که اکثر این محصولات همیشه مورد پسند کاربرا بودن و با اینکه این کمپانی گوشی‌های گرون قیمتی رو به بازار عرضه کرده اما اکثر محصولات VIVO خوش قیمت هستن و تونستن جامعه هدف‌شون رو راضی نگه داره.

تولید کننده چینی موبایل VIVO

تولیدکننده چینی موبایل میز (Meizu)

Meizu در سال 2003 در چین شروع به کار کرد و الان بعد از تقریباً 15 سال، با بیشتر از 2000 کارمند در زمینه تولید تلفن همراه و تبلت فعالیت می‌کنه. میز تا سال 2016 با نوکیا در زمینه تولید محصولات فناوری کار می‌کرد، اما بعد از اون محصولات با کیفیت خودش رو روانه بازار کرد. لازم به ذکره که محصولات میز در بازار ایران فروش خوبی ندارن و عموماً قیمت بالاتری از قیمت جهانی دارن.

تولیدکننده چینی موبایل میز (Meizu)

تولید کننده موبایل چینی لنوو (Lenovo)

Lenovo یکی از بزرگ‌ترین تولیدکنندگان تلفن همراه، تبلت، لپ تاپ و لوازم جانبی در جهانه. این شرکت در سال 1984 در پکن تأسیس شد. لپ تاپ و تبلت‌های این شرکت در انواع مختلف در بازار ایران در دسترس هستن، اما در زمینه فروش تلفن همراه، شاهد حضور ضعیف این شرکت هستیم.

کیفیت تولید محصولات لنوو متوسطه و نمی‌شه محصولات این شرکت رو محصولی خاص و با کیفیت دونست. البته در بین محصولات این شرکت محصولات موفقی مثل سری نوت بوک‌های یوگا وجود داره که در ایران خیلی محبوب شده.

تولید کننده موبایل چینی لنوو (Lenovo)

اگه به دنبال گوشی هوشمند Lenovo هستین، بهتره به شرکت گارانتی کننده و خدمات پس از فروش ارائه شده در زمان خرید توجه کنین، چون مشکلات سخت افزاری زیادی در محصولات ارزان قیمت Lenovo وجود داره که باید توسط یک شرکت ضمانت کننده پشتیبانی بشن.

ممکنه این مطلب رو دوست داشته باشین: رابط کاربری گوشی های هوشمند

تولیدکننده چینی موبایل تکنو (Tecno)

Techno یکی دیگه از تولیدکنندگان تلفن همراه چینیه که تعدادی از گوشی‌هاش در بازار ایران پیدا می‌شن. این برند در پاسخ به پیشرفت‌های فناوری و ارتقای نیازهای مصرف‌کنندگان، اولین تلفن هوشمند خودش، T1 رو در سال ۲۰۱۲ رونمایی کرد و بازاریابی اون رو در همون سال شروع کرد. این شرکت اغلب در زمینه تولید و عرضه گوشی‌های اقتصادی مشغول به فعالیته.

تولیدکننده چینی موبایل تکنو (Tecno)

مقایسه کلی سازندگان موبایل چینی

همونطور که شاهد هستین تلفن‌های همراه چینی نسبت به برندهایی مثل گوشی ایفون قیمت خیلی مناسب‌تری دارن و به راحتی همه برندهای چینی در بازار ایران در دسترس هستن، همچنین با توجه به شرایط اقتصادی فعلی ایران خرید یک گوشی چینی می‌تونه خیلی مقرون به صرفه باشه.

پس اگه علاقه‌مند به خرید یک گوشی هوشمند پرچم‌دار قدرتمند از چین هستین، پیشنهاد می‌کنم نگاهی به جدیدترین محصولات شیائومی و وان پلاس بندازین، اگه به دنبال کیفیت با قیمت مناسب هستین ریلمی، اپو و شیائومی گزینه‌های روی میز هستن و در مجموع همه گوشی های چینی از ظرفیت بالای باتری برخوردارن و اکثر اون‌ها از قابلیت شارژ سریع هم بهره‌مند هستن.

مقایسه کلی سازندگان موبایل چینی

نتیجه گیری

چین با قدرت اقتصادی خود به سرعت ظرفیت تولید گوشی‌های هوشمند خودش رو افزایش داده و در نتیجه می‌تونه لوازم الکترونیکی تولید کنه که خیلی مقرون‌به‌ صرفه‌تر از بقیه دستگاه‌های تولید شده در کشورهای دیگه هستش.

با این تنوع برندها، حجم تولید محصولات و البته برنامه‌ریزی‌های بلند مدت، پیش‌بینی می‌شه چین بتونه در سال‌های آینده حجم خیلی بیشتری از تولید تلفن‌همراه جهان رو به خودش اختصاص بده و طرفدارای بیشتری در سراسر جهان به‌دست بیاره.

اگه قصد خرید از شرکت های موبایل چینی رو دارین می‌تونین به فروشگاه موبایل ایسل مراجعه کنین و از بین تنوع بالای گوشی‌های چینی، گزینه مورد نظرتون رو انتخاب و خریداری کنین. ایسل همواره در تلاشه که در فروشگاه‌های اینترنتی و حضوری خودش در سراسر ایران، دسترسی سریع و آسان به كالاهای دیجیتالی رو فراهم کنه.

همچنین با برقراری ارتباط هرچه بیشتر، كامل‌تر و آگاهانه‌تر بین زندگی روزمره و حرفه‌ای افراد با دنیای فناوری، هموطنان عزیزمون رو در راستای خرید آنلاین و حضوری کالاهایی مثل انواع موبایل، تبلت، گجت‌های هوشمند و بقیه لوازم جانبی دیجیتالی به واقعی‌ترین شكل ممكن همراهی كنه.

سوالات متداول

2/5 - (1 امتیاز)

4 دیدگاه. Leave new

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Fill out this field
Fill out this field
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
You need to agree with the terms to proceed

پربازدیدترین ها

عضویت در خبرنامه

لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

همچنین شاید دوست داشته باشید!