www.ecell.ir
از دیگران
چهارشنبه ۳۰ دی ۱۳۸۸ - ۱۰:۱۱
نسخه چاپی

پيش‌بيني بارگذاري 6 ميليارد دلار نرم‌افزار موبايلي در سال 2010

پایگاه خبری مخابرات سلولی – ایسل / گروهِ «از دیگران»:
به دنبال رونق گرفتن بازار فروشگاه‌هاي اينترنتي موبايلي، مركز تحقيقاتي گارتنر پيش‌بيني كرد در سال 2010 ميلادي بيش از 6.2 ميليارد دلار ابزار و نرم‌افزار در اين فروشگاه‌ها به‌فروش خواهد رسيد و درآمد مراكز تبليغاتي از اين جريان 0.6 ميليارد دلار خواهد بود.
به گزارش فارس به نقل از سي‌نت، گارتنر پيش‌بيني كرده است كه در سال جاري ميلادي بارگذاري‌هاي صورت گرفته از اين فروشگاه‌ها نيز رشد چشمگيري خواهد داشت.
گفته شده است كه تا پايان سال جاري ميلادي مجموع بارگذاري برنامه‌هاي موبايلي از فروشگاه‌هاي مربوطه به 4.5 ميليارد عدد خواهد رسيد و از كل برنامه‌هاي ارايه شده، 82 درصد رايگان خواهد بود.
ابزارهاي و برنامه‌هاي موبايلي در سال گذشته ميلادي 4.2 ميليارد مرتبه بارگذاري شدند كه بخشي از آن‌ها پولي و بخشي ديگر رايگان بودند كه توسط حاميان مالي پشتيباني مي‌شدند.
شركت تحقيقاتي گارتنر در ادامه توضيح داده است كه در سال 2013 ميلادي مجموع درآمد حاصل از فروش برنامه‌هاي موبايلي در فروشگاه‌هاي مذكور به 29.5 ميليارد دلار خواهد رسيد و از بين تمامي برنامه‌هاي موبايلي ارايه شده در آن سال، 87 درصد برنامه‌ها رايگان خواهد بود.
پيش‌بيني شده است كه در سال 2013 ميلادي برنامه‌هاي موبايلي بيش از 21.6 ميليون بار در دنيا بارگذاري شوند و 25 درصد از كل درآمد به‌دست آمده از فروش آن‌ها به شركت‌ها و مراكز تبليغاتي اختصاص يابد.

Copyright 2008-9 © Ecell.Ir | All rights reserved
استفاده از مطالب ایسل با ذکر منبع آزاد است.