پایگاه خبری مخابرات سلولی – ایسل / گروهِ «از دیگران»:
براساس نتایج تحقیقات انجام شده ، بخش زیادی از کاربران کم سن و سال تلفن همراه و اینترنت از سوی دیگران بصورت شفاهی یا کتبی مورد اذیت و مزاحمت قرار می گیرند.
به گزارش گروه اخبار خارجی " موبنا" به نقل از سایت اینترنتی " ام دی ان – ماینیچی دات جی پی" ، این تحقیقات توسط آموزش و پروش توکیو پایتخت ژاپن صورت گرفته است.
براساس نتایج این تحقیقات ، یک نفر از هر ده دانش آموز مقطع ابتدایی ، یک نفر از هر چهار دانش آموز مقطع راهنمایی و سه نفر از هر ده نفر دانش آموز دبیرستانی از طریق تلفن همرا و یا اینترنت مورد آزا و مزاحمت قرارگرفته اند.
مسوولان آموزش و پروش شهر توکیو همچنین اعلام کردند ،سرویس های فیلترینگ برای محدود کردن سایت های مزاحم و عدم دسترسی آسان به آنها از طریق تلفن همراه صورت می گیرد و این اقدام های سختگیرانه به منظور حمایت و حفاظت از (کودکان) دانش آموزان دربرابر این گونه مزاحمین اعمال می شود.
درمیان دانش آموزانی که دراین باره از آن ها نظرخواهی شده بود ، 9/11 درصد از دانش آموزان مقطع ابتدایی ، 4/23 درصد از دانش آموزان مقطع راهنمایی و 2/29 درصد از دانش آموزان مقطع دبیرستان گفتند که مورد مزاحمت و اهانت بعضی از این مزاحمان قرارگرفته اند.
براساس پاسخ های دریافت شده دراین نظر سنجی ؛ یکهزار و هفت نفر از دانش آموزان ازطریق دریافت ایمیل های زنجیره ای ، 346 نفر از طریق ایمیل های شخصی مورد اهانت قرارگرفتند و 207 نفر نیز از طریق سایت های انیترنتی اجتماعی با دریافت انواع پیام ها و تصاویر مورد مزاحمت قرارگرفته اند.
باوجود درصد بالای دارندگان تلفن های همراه بین دانش آموزان – 4/38 درصد مقطع ابتدایی ، 4/66 درصد مقطع راهنمایی و 2/96 درصد مقطع دبیرستان – تنها 6/37درصد در مقطع ابتدایی ، 6/33 درصد در مقطع راهنمایی و 15 درصد در مقطع دبیرستان اعلام کرده اند از سیستم فیلترینگ سایت های مزاحم استفاده کردند.
براساس قانونی که در ماه ژوئن سال جاری میلادی در ژاپن تصویب شد؛ اپراتورهای تلفن همراه موظف شدند به کاربران زیر 18سال سرویس های فیلتر شده ارایه کنند.
این نظر خواهی از 11 هزار دانش آموز درمقاطع مختلف تحصیلی ،هفت هزار و300 نفر از والدین و 800 آموزگار 42 مدرسه در شهر توکیو انجام شد.