www.ecell.ir
خبرگاه
چهارشنبه ۲۵ آذر ۱۳۸۸ - ۱۰:۰۰
نسخه چاپی

عضو هیأت مدیره پست بانک خبر داد:
مذاکره پست بانک با اپراتور اول و دوم برای فعال سازی سرویس «موبایل بانکینگ»

این سرویس اکنون در پست بانک آماده بهره برداری است و اپراتور های تلفن همراه می توانند با استفاده از این سرویس به مشتریان خود خدمات ارائه کنند.

ایسل- با اپراتورهای اول و دوم برای فعال کردن سرویس موبایل بانکینگ پست بانک مذاکراتی صورت گرفته است.

به گزارش پایگاه خبری مخابرات سلولی (ایسل) از روابط عمومی شرکت مخابرات ایران، محمود هراتیان نژادی -عضو هیأت مدیره پست بانک- ضمن بیان این مطلب گفت: این سرویس اکنون در پست بانک آماده بهره برداری است و اپراتور های تلفن همراه می توانند با استفاده از این سرویس به مشتریان خود خدمات ارائه کنند.

وی ادامه داد: در سرویس موبایل بانکینگ پست بانک، مشتریان می توانند بر روی حساب های خود در بانک عملیات بانکی و تراکنش انجام دهند.

هراتیان نژادی اظهار داشت: موبایل بانکینگ پست بانک به صورت سراسری است و تمامی اپراتورهای تلفن همراه کشور را پشتیبانی می کند.

عضو هیأت مدیره پست بانک در مورد سرویس موبایل پیمنت پست بانک (پرداخت موبایلی) با استفاده از فناوری USSD2 افزود: ارائه این سرویس در دستور کار پست بانک قرار دارد.

وی ادامه داد: پست بانک برای ارائه موبایل پیمنت مشکلی ندارد و شرکت ارتباطات سیار ایران نیز باید امکانات لازم را در خصوص این سرویس آماده کند.

Copyright 2008-9 © Ecell.Ir | All rights reserved
استفاده از مطالب ایسل با ذکر منبع آزاد است.