دوشنبه
۱۷ بهمن ۱۳۹۰
۱۴:۱۶
خبرگاه
یادداشتیادداشت
گفتگوگفتگو
گزارشگزارش
مقالهمقاله
اعتیاد ‌از‌ نوعی ‌دیگرامین رحیمی
۸۷.۱۲.۵
تقسیم بازار اپراتورها (1)محمد رضایی
۸۷.۹.۲۵
پیامک و كاركردهای سیاسی–اجتماعی آنمنیره‌عرب/مجتبی مقصودی
۸۷.۸.۲۲





خبرگاهخبرگاه
جمعه ۱۶ اسفند ۱۳۸۷ - ۱۰:۳۰0

در پاسخ به اعتراضات و با هدف بالابردن امنیت:
روال استفاده از سرویس خط به خط ایرانسل تغییر کرد

‌مشترکین سیم‌کارت‌های اعتباری ایرانسل با یک پیام‌کوتاه می‌توانند سیم‌کارت اعتباری فرد دیگری را شارژ و یا صورتحساب سیم‌کارت دائمی فرد دیگری را پرداخت کنند. البته در هر بار، انتقال تا هزارتومان ممکن بوده و مبلغ 50 تومان نیز به‌عنوان کارمزد از اعتبار موجود در حساب فرستنده کسر می‌شود.

ایسل- با هدف آسودگی خیال مشترکین و بالابردن امنیت سرویس خط به خط ایرانسل، بهره‌برداری از مرحله پیشرفته‌ی این سرویس آغاز شد.

به گزارش پایگاه خبری مخابرات سلولی (ایسل)، روابط‌عمومی ایرانسل اعلام کرد: بهره‌برداری از این مرحله، همراه با به‌روزرسانی و ارتقاء سرویس خط به خط بوده است، به این ترتیب از طریق بهینه‌سازی و افزایش ضریب ایمنی این سرویس، مشترکین قادر به استفاده از سرویسی با امکانات پیشرفته‌تر خواهند بود.

در این مرحله، مشترکین برای استفاده از این سرویس می‌بایست ابتدا به‌طور رایگان ثبت نام نمایند. برای ثبت‌نام کافیست یک پیام‌کوتاه که در آن تنها عدد 12 نوشته شده باشد را به شماره‌ی ویژه‌ی 1112 ارسال نمایند.

رمز ورود پس از ارسال این پیام‌کوتاه، به‌طور خودکار از سوی ایرانسل برای هر مشترک تعیین شده و با یک پیام‌کوتاه برای وی ارسال می‌شود. از آن پس مشترکین تنها با واردکردن این شماره‌ی رمز می‌توانند از سرویس خط به خط استفاده نمایند.

مشترکین جهت حصول اطمینان از فراموش نکردن رمز خود، می‌توانند پس از دریافت، آن را با عدد 5 تا 8 رقمی موردنظر خویش جایگزین کنند، برای این‌کار کافیست از چپ به راست عبارت تکرار رمز جدید: رمز جدید: رمز قدیمی:PIN را به شماره 1112 ارسال کنند.

مشترکین برای ارسال اعتبار از خط اعتباری خود به دیگر مشترکین سیم‌کارت‌های دائمی و یا اعتباری ایرانسل، کافیست در یک پیام‌کوتاه از چپ به راست به‌ترتیب شماره ایرانسل دریافت‌کننده‌ی اعتبار، مبلغ اعتبار موردنظر (تا سقف 10هزار ریال) و شماره‌ی رمز5 تا 8 رقمی را در حالی‌که با علامت دو نقطه (:) بین آن‌ها و بدون فاصله نوشته شده، از خط ایرانسل خود به شماره‌ی ویژه‌ی 1112 ارسال نمایند.

به ای

همراه اولی ها براي عدم دريافت پيامك تبليغاتي کافیست به 09990 اطلاع دهند همراه اول، برندگان مرحله اول قرعه کشی 30 سیب سبز را اعلام کرد خرید اینترنتی ‌شارژ سیم‌کارت‌های اعتباری ایرانسل ممکن شد مراکز جایگزین موقت اداره مشترکین شهید یگانه همراه‌اول اعلام شد اعلام صورتحساب‌ دوره‌ی 87/7/1 سیم‌کارت‌های دائمی همراه‌اول باز هم سیم‌کارت‌های هدیه‌ی ایرانسل برقراری رومینگ بین‌الملل همراه‌اول با اپراتور orange لیختن‌اشتاین پوشش جاده‌ای همراه‌‌اول از 36هزار کیلومتر گذشت آخرین تغییرات پروژه انتخاب اپراتور سوم ایرانسل هم برای نصب BTS مجوز سازمان انرژی اتمی دارد سازمان انرژی اتمی به همراه‌اول مجوز نصب و بهره‌برداری BTS داد مزایده سیم كارت های رند؛ سودجویی یا خیرخواهی حل موارد نادر عدم تطبیق سیم‌کارت و گوشی در دفاتر خدمات ارتباطی امنیت در فضای سایبر بر اساس مدل و الگوهای داخلی پنجمین همایش سراسری رؤسای ادارات مشترکین همراه‌اول آغاز به‌کار کرد